Земен телескоп засне изключително ясно, как огромен НЛО прелита на Луната (ВИДЕО)

в Любопитно

Уеб-камерите, инсталирани на телескопите в астрономическата обсерватория в Маями, изненадват с НЛО и други загадъчни явления в космоса, може би не по-малко от снимките, изпратени от марсианските ровъри. Но и в този случай, обществеността получава не  особено много интересен „улов“.

Случката сега е от  началото на декември, когато една от камерите на американската обсерватория е заснела полет над Луната на странен сферичен обект, който никак не изглежда като естествено космическо тяло.

Това е рядко добро попадение, коментира известният уфолог Скот Уоринг, то може да се сравни по важност с неотдавнашното, почти нагло наблюдение на МКС от страна на извънземните, когато те не само не се крият, ами застават със своя кораб съвсем близо до станцията, като ясно демонстрират своето „любопитство“.

Прелитащият над Луната апарат е трудно да се обърка със земен, защото нашите земни апарати имат задължителни атрибути: антени и слънчеви панели.

В това, че извънземните са на Луната, и че най-вероятно тя е създадена за тези цели, малко хора се съмняват, но извънземните се държат много внимателно, макар и понякога да допускат някой да ги види, както се е случило сега, коментира Уоринг. / 30ДУМИ

loading...
Земен телескоп засне изключително ясно, как огромен НЛО прелита на Луната (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе