Защо не се изучава историята на съвременния либерал-фашизъм?

в Свят
Loading...

В университетите и училищата либерал-фашизмът не се изучава не защото няма достатъчно знания и факти около материята, а защото е идеология на глобализацията, на транснационалните корпорации и на глобалния хегемон. Защото е властваща идеология, която се налага с бомбардировки и кърваво насилие.

Представителите на учебното съсловие не са мързеливи, но повечето от тях се страхуват да не загубят своята работа и не желаят да се занимават с тази тема.

Либерал-фашизмът се счита за престъпен от хората по света от много време. Ако на децата им бъдат показани документи, ако се запознаят с потърпевшите от либерал-фашизма в Европа, Америка, Азия, Африка и Австралия, ще разберат какви човеконенавистнически режими властват днес по света. Какви ужасяващи престъпления се извършват днес по света. Затова  се избягва да се обсъждавъпросът с либерал-фашизма по медиите и учебниците. Затова продължава манипулирането и масовото промиване  на мозъците на децата, а и на някои от техните родители.

Забележка: Не защитавам комунизма. Истината се познава в сравнението. Когато се говори за комунизъм, то трябва да говорим паралелно и за либерал-фашизма. Комунизмът има своите престъпления, но не съм убеден, че престъпленията на либерал-фашизма са по-малки. Напротив, днес престъпленията на либерал-фашизма са рафинирани, чудовищни и нанасят необратими поражения на цялото човечество. Нанасят се необратими ментални и физически поражения на нашите деца.

Боян Чуков, Фейсбук

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе