Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Защо истината за извънземните толкова много плаши световния елит? (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Сега световният елит (каквото и да означава това) вече не може напълно да прикрие присъствието на извънземни на Земята, тъй като благодарение на Интернет бързо се разпространява информация за НЛО в различни части на планетата, истории за контакти с представители на извънземни цивилизации, и много повече. Всичко това доказва, че извънземните са тук дълго време и постоянно ни наблюдават.

За извънземните – на час по чаена лъжичка

А информациите, които се публикуват за НЛО от представители на официалните организации, например, НАСА, са толкова стари, оскъдни и половинчати, че можем само да се чудим – защо въобще те са нужни в огромния поток от друга, неофициална информация,  за извънземните? Впрочем за това има обяснение за това: световният елит все още се страхува да разкрие истината за живота във Вселената, за извънземните, паралелните светове, и така нататък, да разкаже най-накрая истинската история на Земята, защото Илюминатите не искат да загубят контрола си над робската психика на земляните. В противен случай тяхното господство ще свърши, и тогава ще настъпи мир в света, универсално равенство и безгранично щастие за всички. Но извънземните могат по всяко време да поканят земляните в тяхната игра, след което световният елит няма да има друг избор, освен да се примири с това. И затова днес илюминатите са принудени да публикуват информация за НЛО поне малко от малко, така че, ако не друго, да имат някакво оправдание – ние нали все пак говорехме по тази тема. Е, както са могли … От какво се страхуват владетелите на света? От това, че в случай на освобождаване на съзнанието на земляните, извънземният интелект ще има право да се свърже с нас (според Вселенския закон за свободната воля извънземните нямат право да се намесват в живота ни и грубо да променят нещо в него). И тогава ще настъпи световно пробуждане на цялото човечество, след което в света ще се наложи да се преразгледат ролите, например, на религията, парите, изкуството, да не говорим за политиката и войните. Но защо все по-често НЛО летят над нас? Може би извънземните по този начин демонстрират присъствието си, като  така ни подготвят за скорошен контакт? Контакт, който едва ли ще е в състояние да предотврати световното правителство с цялата си зловеща машина за манипулиране на съзнанието на хората. В същото време, земляните продължават да наблюдават НЛО и с вълнение отбелязват появата им над градовете и селата на нашата синя планета.

Как извънземните напускат Земята

На нашата планета са забелязани много подземни и подводни бази на извънземни, такива очевидно има дори и във вулкани (в Мексико камери за наблюдение неведнъж са заснемали как извънземни кораби влизат и излизат от кратерите на огнедишащите планини). Често, обаче, НЛО просто напускат Земята, отлитайки на своите космически база, които са и на Луната и на Марс. Най-често земляните, които наблюдават такъв момент, виждат как НЛО просто изчезва в небето, защото скоростта на извънземните кораби според нашите стандарти е фантастична. Наскоро жителите на град Belmopan в Белиз – наскоро станаха свидетели на по-разбираем за нас начина, по който НЛО излитат в космоса. Вижте клипа по-долу, в който се вижда как устройството за известно време виси в небето, мига със светлините си, а след това включва турбините и рязко се извисява нагоре.

Извънземен кораб над Петербург

Този НЛО е видян не само от жители на Санкт Петербург, но и от други, в съседни на северната столица на Русия, населени места. Всички, които са били свидетели на това необичайно явление в небето отбелязват, че НЛО във формата на кълбо, излъчващо ярка оранжева светлина с мъждукащи светлини, е летял и над Всеволожското, и над селата до Приозернoто шосе и Лупполово , и навсякъде около него сякаш са се опитвали да се приближат някакви други обекти, но на няколко метра от тази топка изчезвали.

Видеото е заснето от жител на Парнас.


Извънземните са винаги там, където имa война

Кораби на извънземните продължават да летят в зоната на военните действия над Сирия. Например, руските пилоти не веднъж са се сблъсквали с тях в небето и казват, че извънземните не са агресивни, те са по-скоро мирни наблюдатели без правото грубо да се намесват във военните събития. Преди няколко дни е заснето много интересно видео, на което се вижда момента, когато един голям базов НЛО , под формата на пура събира по-малки свои събратя, очевидно разузнавачи  с формата на малки чинии, се насочват към пурообразното устройство и „изчезват“ в търбуха му. В горещите точки на света, където има битки, винаги има извънземни. Не е изненадващо, че един НЛО сравнително дълго преследвал руски самолет, а наземните войски постоянно наблюдават неидентифицирани апарати в небето. Впрочем войниците вече знаят, че това могат да бъдат не безобидни извънземни кораби, а безпилотни военни самолети, и затова се опитват да се скрият след появата на НЛО във въздуха. В противен случай, видеоклиповете с НЛО над Сирия щяха да са много повече … НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе