Закон за парично подпомагане на Бойко Борисов и Р.Овч.

в България

Той все още е законопроект, но със сигурност ще се чете и гласува днес в пленарна зала на НС

Оригиналният проект и мотивите за него, общо по-малко от 7 страници, можете да видите от уебстраницата на НС ТУК.

Аз ще Ви покажа само сумите, които ще се гласуват, да бъдат взети от нас и после преразпределени между заслужилите:

До сега не бях чувал или виждал един законопроект толкова бързо да препуска по инстанциите. Той беше гласуван вчера от Министерски съвет, а часове по-късно приет от две парламентарни комисии.

На вчерашното заседание на кабинета премиера каза буквално следното: “Никога не трябва да се допускат повече такива хора да правят такива проекти, защото плащанията са страховити след това”.

В същото време обаче ние прекрасно знаем, че организаторите и реализаторите на този грабеж са под неговото бащинско крило и до ден-днешен. Това са ексминистрите Р.Овч. и П.Дим., и двамата на държавни и високоплатени позиции, независимо от пенсионната им възраст и доказуеми престъпления срещу народа. (Припомнете си от ” Бойко Борисов: Р. Овч. ми е най-ценният матрял “) На практика с действията си Борисов крещи, че иска още много такива талантливи пичове, като Р. Овч. и П.Дим., за да може да ни одруса още много, много пъти.

За финал ще припомня само, че вече ЧЕТВЪРТИ месец от както е произнесена присъдата от съда в Женева, но нито едно държавно лице не проявява интерес да потърси, намери, види, провери и удостовери наличието и съответствието на оборудването, което ще плащаме. Бърза се да се плати, а после …

Бойко Борисов: Всеки ден ще е така до вен-де-та-та!

 

Георги Котев

 

 

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

loading...
Закон за парично подпомагане на Бойко Борисов и Р.Овч. by

Последни от България

Отиди Горе