За ощипаните западняци или как да се държим в обществото (на ”бежанците”)

в България
Loading...

Разглезените и потънали в перверзен разкош западняци изведнъж се разпищяха жаловито: “Ама, моля ви се! Някой ни щипе и ни опипва! Ние не искаме!”

Така ли? Не искате?

А кой ви щипе? Бежанците? Я да видиш ти! Бедните и нещастни бежанци, които едва стигнали в сърцето на западната цивилизация, изведнъж озверяха и съзряха полово? Изведнъж?

И започнаха да налагат свои правила на междуполово общуване. Те устроиха новогодишна оргия, като тук-там поизнасилиха някоя жена, друга само поощипаха, на трета поразсъбуха гащите, на четвърта всичките тия неща заедно, като и я обраха и т. н.

За да не остави никакво съмнение, че всичко това не е случайно, и че лошото е занапред, кметът на Кьолн Хенриете Рекер, не само, че не осъди половото пиршество на ‘бежанците”, но и открито застана на тяхна страна, като призова редовите германци да спазват нови правила за поведение в обществото – правила наложени от …. бежанците!

Чудно та чудно! Сякаш бежанците са я избирали, а не пострадалите от сексуалните посегателства.

Вероятно повечето от германците са не изумени, не изненадани, а са сринати. Те са възмутени до дъното на бездънните си души и търбуси, че някой посяга на тяхното достойнство по такъв брутален начин.

И някак си забравят, че самите те, докато раздаваха правосъдие по цял свят, тероризирайки местното население в своите колонии, са виновни за наказанието, което ги сполетя.

Бумерангът се завърна при тях, при това без да са го очаквали, овъргаляни във вековните си смъртни грехове.

Сега вече знаят какво ги чака в общество, доминирано от “бежанци” и сънародници, които те самите са си избрали да ги управляват.

Очаквайте скоро и в България. И ако там, на Запад, все още има полиция, то тук нещата са трагични. И най-вероятно няма да се налага да чакаме дълго някоя такава група от 1 000 човека да започне да се размножава и клонира по цялата страна насилствено. Всъщност вече е започнала.

Началните надписи на новия сериал на ужасите започват така:

“Надежда всяка тука оставете”. …

Loading...