The Bulgarian Times

ЗА КЛОНИРАНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

По-долу е преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

Цялото интервю на английски ще намерите на projectcamelotportal

Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн:

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали… изглеждат, че са истински, нали…Е, нашите учени са се научили как да правят хора – наричат ги синтетични….като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса – това е най-последната технология. А старата технология…гледали ли сте онзи филм – Момчетата от Бразилия – там се показва, как нашето правителство прави хора.

КК: Наистина ли – имате предвид “временни хора”?

ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.

КК: Искаш да кажеш чрез генетика – така ли?

ДГ: Не-не, нека ви обясня – филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас.
всичко, което ми трябв,а са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни – и така фетусът започва да расте, нали – има храна. Могат да използват също крави и овце – стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване – открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителкство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части –  ако имаш нужда от сърце или  черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена днк, нали.

КК: Добре но ние и без това сме пренаселени – те нямат нужда от още хора, нали

ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде – говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например – върху неговата днк последователност..

КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени – разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие…

ДГ: Да, така е – ще ти дам тема за размисъл…намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин – заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за
Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия (някои слухове са за Аржентина, моя бележка). Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси …така че те са знаели, че не е Хитлер.

ККНо клон ли е бил или не?

ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг…техниките за клониране…от 1938 година са започнали да клонират хора – 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.

КК: Откъде взимаш информацията си  все пак?

ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват,  че аз ще я изнеса – понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна – казах ти, виж филма – те ти показват там цялата техника ..
…но нека отидем една крачка по-нататък – и това е най-важното …. тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти.
Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане – нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили д направим тяло за няколко месеца с цел резервни части…възниква въпроса – как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма – това какво е?  Това е паметта на твоя осъзнат ум – тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество – и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат,  който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.

КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?

ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах – там има крило, което е специално за тях – можеш да идеш и да се убедиш сама . Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат – те ги наричат “другите” – мисля, че това е доста мило, любопитно…те са хора – помни, че те могат да мислят и действат, но …нямат душа…това също е предсказано – бездушни същества.

КК: Да, вярно…

ДГ: Тук има и други интереси…трябва да внимаваме с тези неща..има много инзвънземни,  които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.

КК: Разбирам..

ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим – трябва да разграничим, каква е играта.
Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин – в цял свят.

Джордж Грийн е бивш инвестиционен банкер, брокер/дилър, инвеститор в недвижими имоти, застрахователен брокер и издател. Постоянен гост на телевизионни и радио програми…Линк към негивия сайт: nohoax.com Автор: conspiracii

 

ПО ТЕМАТА:

Клониране на хора (от хора) за роби-хибриди

Удостоверението за раждане на Барак Обама е фалшиво

 

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе