Янко Янков: От турското посолство ни звъняха посреднощ

в България

Хората били заплашвани, че ако не са с Местан, значи не са с Турция и край с бизнеса им

Депутатът от ДПС Янко Янков направи разтърсващо разкритие в ефира на БиТиВи, че от турското посолство са звънели на определени хора от ДПС и са им казвали, че който не е с Местан, е против Турция и край с бизнеса му!Той обяви, че след новогодишното тържество на ДПС, на което Доган и Местан държали речи, се е взело решение Местан да говори с ръководното тяло на другия ден и да представи свои предложения за подобряване на екипната работа в движението.

„Такава среща нямаше. Вместо това на другия ден от турското посолство започнаха да звънят посред нощ на всички областни председатели на ДПС и да им нареждат какво да правят. На областните председатели е казано в прав текст: „Който не е с Местан, е против Турция! Край с бизнеса му!”, разкри Янков.

„Защо Местан е бил в турското посолство с багажа си и после заминава за Кърджали. Очаквахме го да дойде на заседанието на Националния съвет и да говорим. Не дойде”, каза още Янков. И допълни, че щом Местан е чувствал заплаха, значи се е чувствал виновен.

Източник: epicenter.bg