Ядрена престъпност | Март 2017 г. | Месечен енергиен бюлетин с инж. Георги Котев (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Георги Котев с нови доказателства за измамата с оборудването за АЕЦ „Белене“
В мартенския брой на месечния енергиен бюлетин Георги Котев предоставя на зрителите нови доказателства за измамата с оборудването за неосъществения проект АЕЦ „Белене“. Медиите направиха и правят всичко възможно да прикрият една от най-големите далавери в родната енергетика.
Независимият енергиен експерт Георги Котев прави обстоен анализ на случващото се около доставката на така нареченото оборудване . Експертът показва автентични снимки и коментира качествата и техническата пригодност на съоръженията. Котев е категоричен, че руската страна ни доставя „старо желязо“, за което ние заплатихме скъпо и ще продължаваме да плащаме прескъпо още дълги години.
Енергийният анализатор разяснява как казусът с оборудването за АЕЦ „Белене“ се превърна в едно от най-големите престъпления в българската енергетика през последните години. Котев прогнозира, че загубите по този проект ще надхвърлят 3 милиарда лева.
Гледайте мартенския брой на „Месечен енергиен бюлетин с Георги Котев“. Вижте различната гледна точка на независимия енергиен експерт по въпроса за качеството, функционалността и доставката на оборудването за проваления енергиен проект АЕЦ „Белене“. / tobe.bg


котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)