WikiLeaks / Нов компромат срещу Клинтън: НЛО и опит за самоубийство

в Свят

Нов компромат срещу Клинтън:
НЛО и опит за самоубийство

WikiLeaks публикува  втората част от кореспонденцията на ръководителя на изборния щаб на Хилъри Клинтън.

Още не е  отшумял вторият дебат на Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън, а се  появи нова порция от компромати.

WikiLeaks публикува втората част от кореспонденцията на ръководителя на изборния и щаб  Джон Подеста. Всичките 2086 писма са съвсем нови – от 2015 г.

Така например, става ясно, че бившият ръководител на семейната фондация на Клинтън Лаура Греъм замалко да се  самоубие заради обстановката на работата.

– Снощи Греъм ми се обади, защото не могла да се свърже със своя психоаналитик. Тя беше в Стейтън Айлънд в колата си,  на няколко метра от водата, с крак върху педала на газта.

Тя ми се обади  за да да разкаже за  стреса на работното място, свързан с Бил Клинтън и Челси Клинтън, това я бе извадило от равновесие до краен предел, тя не можеше да издържа повече – пише през декември 2011 г. на Подеста  бившият съветник на Бил –  Дъг Банд.

– Челси се държи като разглезено дете, което не прави нищо, освен да създава проблеми. Тя самата казва, че не е намерила своя път – той  също  през 2015 г. се оплаква от поведението на Челси.

А  журналистът- демократ Brent Budovsky от  парламентарното издание The Hill призова Хилъри да спре  да лъже толкова често.

– Хилъри трябва да спре да напада Бърни (съперникът от демократите – Сандърс.), особено когато тя лъже, а  тя прави това, честно казано, доста често – пише той през март тази година на  Джон Подеста.

– Тя има огромни политически слабости … дори клоун като Тед Круз (който отстъпи на Тръпмп), бих могъл да си представя, че ще я победи, и това ме плаши.

В  писмата се промъква и темата за НЛО. Лидерът на пънк –  групата  Blink 182  Том Делонг през 2015 г. обещава да запознае Подеста с  двама „много важни хора, запознати с чувствителната тема „за разсекретяване на документите за „зелените човечета“.

Сега, в отговор на въпрос от The Wall Street Journal за НЛО,  щабът на Клинтън  свежде примитивно всичко до  руската заплаха: „Всеки американец трябва да се притеснява от това, че Русия така ревностно се опитва да помогне на Доналд Тръмп да стане президент на САЩ.“

Това добре, ами  НЛО??? / НЕПОЗНАТО


ВИЖТЕ Хилъри Клинтън президент ! Най-изчерпателната информация относно Хилъри и НЛО…

loading...
WikiLeaks / Нов компромат срещу Клинтън: НЛО и опит за самоубийство by

Последни от Свят

Отиди Горе