Вятърът на промяната в … Германия

в Свят

След като ви показах “Германия счупи рекорда за ток от слънцето, за ден 2” и “Германия счупи и месечният рекорд за ток от слънцето” беше повече от логично да видим и, как стоят нещата във вятърния сектор.

Оказа се, че през настоящата 2017-та г. Федералната Република не само е прекършила горните два рекорда, но също така и рекорда за производство на ток от ВЯТЪР, в рамките на един календарен ден.

Днес ще ви покажа този рекорд, за всички времена в историята на Германия, който се е случил по-рано през тази година,

(за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху графиката):

Графиката показва, че това се е случило на 22-ри февруари 2017-та г.

За да няма съмнение, че това е така добавих още една, по-малка графика, в дясно на основната графика, където са показани рекордите за производство на ток от вятъра, в рамките на един ден, за съответната година.

От къде са тези графики и, как да ги управлявате, за да получите съответната информация можете да си припомните от “Германия счупи рекорда за ток от слънцето, за ден 2“.

Докато това се случва при икономика №1 на Европа у нас “Министър получи инструкции на македонски език“.

Това е и основната причина, за да ви разказвам и показвам тези неща. А също така и “За кого работи Петьо? 2“.

Упоритият отказ на матряла да ги разпространява говори за жалкото му желание да съучаства в престъпленията срещу самите себе си.

Нали така, матрял?

Пак ще си говорим, но по друг начин! Въобще не ми дреме, колко си обидчив!

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

 

Вятърът на промяната в ... Германия by

Последни от Свят

Отиди Горе