Всички дупедати: Товарищ Толстой, как да Ви опаковаме България?

в България

Точно това ни казаха и показаха на всички нас снощи по БНТ1, в предаването “Референдум”, четирима от всички 240 дупедати, които постигнаха пълно единодушие, че всички ние трябва задължително и безпрекословно да бъдем продадени на Русия по схемата с присъдата заради спряния проект АЕЦ “Белене”. Записът на предаването можете да видите от ТУК.

Участниците:
Таско Ерменков – БСП ЛБ, офицер от ДС;
Кирил Цочев – АБВ на агент Гоце;
Мартин Димитров РБ;
Александър Ненков – ГЕРБ.

Няма да ви губя времето с кряканията на първите двама, наследници на партията — майка, защото те са доказали своята ненавист към родината им.

Ще ви представя само акцентите на двамата “десни демократи” Димитров и Ненков.

Акцентите:

Димитров – искаме, преди да платим да имаме черно на бяло подписано споразумение с руската страна, че те се ангажират, след като им преведем парите да продадат оборудването на трета страна. На практика “демократа” казва – нас не ни интересува има ли наистина такова оборудване, наистина ли е произведено по наша поръчка и съответства ли на поръчката. Не искаме да го виждаме и да го знаем, не искаме и да знаем, какво и дали те ще правят нещо с него след това. На практика дупедат Димитров припокрива на всички 100% позицията на своя другар и дупедат Методи Андреев, който преди малко повече от месец предложи “плащаме и забравяме”. Тази продажна позиция на “демократа” Димитров е гарнирана с много глупости, за да се заблудят жертвите, но при внимателно и хладнокръвно слушане и гледане си личи коварството на доказания родоотстъпник.

Ненков – руснаците ни казват – ДА ще ви дадем да видите, какво сме ви произвели, НО преди това си платете! Ненков каза, че и той да бил на тяхно място и той би постъпил по същия начин. Това означава, че в магазина вече първо ще плащаме сиренето, а чак след това продавача ще ни показва какво е то. Ама не ставало за ядене? Хайде сега подробности!

Снощното предаване и всички участници в него за пореден път доказаха и показаха, че няма нито един представител на политико-енерГЕПИйната мафия, който да не блАжи от кацата енерГЕПИка.

Често хора без мисъл в главата ме обвиняват в черногледство и хейтърство, в това число и дупедат Мартин Димитров обеща да ме съди, но вече близо две години го играе “забравил”.

Снощното предаване ми показа и ме окуражи, че българският народ не спи и мисли с главите си. Това показаха социологическите проучвания показани по хода на предаването.

Народът иска да знае ИСТИНАТА, но това е последната грижа на продажното малцинство.

Въпреки лъжите на политико-енерГЕПИйната мафия, че плащането на НИЩОто няма да доведе до поскъпване на тока народът знае по-добре. Дали ще се отрази в цената на тока или в орязване на други социални придобивки (понеже парите ще се дадат от бюджета) при всички случай ограбените ще бъдем ние.

И за какво бяха тези фалшиви крясъци срещу изцепката на руснака Толстой, че щели да изкупят цялата държава България? Ами тя май отдавна си е продадена?

Всички дупедати: Товарищ Толстой, как да Ви опаковаме България? by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе