Властта крие, че са хванали хиляди оръжия, пратени да въоръжат бежанците…

в България

Почти “между капките” се изниза най-важната новина в последните дни – ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции. Съобщение има, защото такова нещо не може да се скрие, но неглижирането е очевидно.

Подобен арсенал абсолютно няма никаква връзка нито с организираната престъпност, нито с трафика на оръжие. Организираната престъпност не държи арсенали, нейното оръжие е разпръснато из отделните бандити. А трафикът на оръжие у нас е основно от местно производство. Всеизвестно е, че около Казанлък хиляди народ си докарва допълнителни доходи като сглобява “Калашници” с части изнесени от държавните заводи. Ние сме ГОЛЯМ ПРОИЗВОДИТЕЛ на нелегално оръжие, и от тук тръгва то във всякакви посоки.

От друга страна, заловеното оръжие е предимно западен образец, а също и израелски (автомати “Узи”). Няма абсолютно никаква причина да се намира в България, освен ако целта е да се въоръжи голяма група хора, с цел да изпълнят някакви задачи. Съвсем очевидно, това е пратка, платена от ислямистки кръгове в Близкия Изток, чиято цел е да превърне невъоръжените “бежанци” в терористи. Каквито те са си. Просто идват отделно – влизат невъоръжени като бягащи от война, а тук им доставя оръжието.

Твърде вероятно е българските нелегални производители да са под контрола на службите, и да не им се позволява да въоръжават ислямистите. Но контрабандна доставка, ако не бъде заловена, спокойно може да послужи за тази цел.

При тези обстоятелства, истинската новина е, че ГДБОП са заловили пратка терористично оръжие, а не че просто са заловили оръжие, и се чудят защо е толкова много. Толкова много е, защото обстановката е променена, преди не е имало терористи и орки, чакащи да ги въоръжат и да започнат да стрелят в името на “Ислямска държава”. Сега има, и затова се получават такива пратки.

Прикриването на истинската причини от все още действащото правителство на Бойко Борисов, е поредно доказателство, че това е правителство от предатели. Правителство което се уговаря с Ердоган, който е свързан с терористите. Правителство, което забави строителството на стената, а охрана по границата няма (видно от последното предаване на Карбовски, който необезпокояван стъпи на турска територия). Правителството заселва терористи у нас под външен натиск. Вероятно то не е замесено чак и във въоръжаването им, вероятно ги мисли просто за бежанци и изпълнява западната воля да ги държи далеч от Германия. Но вероятността да се хване всяка една пратка оръжие е нулева, т.е. вече у нас сигурно има стотици тежко въоръжени терористи.

Ако признаем този факт, ще стане ясно единственото възможно решение – затваряне на всички съмнителни субекти в лагери, под строг надзор, и държането им там, докато си признаят от къде идват, и не си ги приберат обратно…

Шокиращо е как огромни арсенали от терористично оръжие минават “между другото” в новините. / ГН


Ексклузивно! Д-р Пасков за хванатото от ГДБОП огромно количество чисто ново оръжие и муниции (ВИДЕО)

Ексклузивно! Д-р Пасков за хванатото от ГДБОП огромно количество чисто ново оръжие и муниции (ВИДЕО)

Тук има няколко ключови въпроса:
1. Как се придвижват от Афганистан до ЕС тези потоци имигранти, по какви канали, с какви превозни средства и кой ги насочва и контролира?
2. С какво се разплащат имигрантите при взаимоотношенията си с каналджиите; откъде се снабдяват с валута и коя е всъщност твърдата валута при разплащанията?! Може би е дрогата и хероина как мислите…
3. Нелегалните имигранти биват ли използвани и като „мулета“ за пренасяне на дрога от Афганистан към Европа, какви количества хероин пренасят хилядите нелегални имигранти!?
4. Каква е ролята на Маршрут № 2 (през Македония, Косово и Сърбия) и къде отива и се складира дрогата; има ли нещо общо американската военна база „Блондсдейл“ в Косово с този трансфер?!?….. Как и защо активираха пак маршрут № 1 (през България)?!?
5. Кой снабдява полуграмотните имигранти с модерни смартфони, кредитни карти и GPS и кой ги контролира дистанционно през цялото време и им задава координати на местата за срещи на групите?!
6. За какво друго се използва мътния поток от нелегални имигранти и колко терористи от конфликтните зони са се промъкнали с тях (спец. служби на ЕС говорят за не по-малко от 4000 терористи влезли в ЕС)?

Имигрантите, „наркодолара“ и кривите сметки на ЦРУ

loading...
Властта крие, че са хванали хиляди оръжия, пратени да въоръжат бежанците... by

Последни от България

Отиди Горе