Висшият масон Димитър Недков: Илия Павлов се беше договорил с Папата да бъде вдигнат на Витоша Християнски кръст и в подножието му да бъде основан музей на религиите, но министър ”Майната му на православието” провали проекта… (ВИДЕО)

Димитър Недков е висш масон, посветен в най-високата, 33-та степен на масонството и член на международната академия на илюминатите в Рим


Димитър Недков: Преходът в България тепърва започва

Преходът в България тепърва ще започне от тази година. Това каза в предаването “Денят ON AIR” по Bulgaria ON AIR писателят Димитър Недков:

“Целият проблем на българския преход се корени във вечната война между българите, които се опитват да правят бизнес, и политиците, които търгуват с пазарното и икономическо пространство в България”, коментира Недков. Той изрази убеждение, че успешният преход се състои в изграждане на стойностна образователна система, “възпитаваща българина в българите” – патриотизъм, а не национализъм.

Писателят коментира и факта, че днес, на 7-ми март, се навършват 14 години от убийството на Илия Павлов: “В големия бизнес не те убиват за това, което си направил, в големия бизнес, в големите игри, те убиват за това, което смяташ да направиш”.

Недков сподели и своята версия за причините, довели до фаталната развръзка:

“Да искаш да построиш петролопровод, който да елиминира пролив и да те приемат три държави и да ти кажат: “Ти си прави и ти ще го направиш” – петролопроводите за разлика от газопроводите са много по-високо в световната политика…

Да си договорил вече и да искаш да създадеш глобален балкански единен пазар на туризма. Да се договориш с Кипър, с Турция, с Гърция с Хърватия, с румънците, и да излезеш в Европа и да кажеш: “Пазарът е наш” и да настъпиш интересите на големите немски оператори…”, продължи да изрежда той.

По думите му основателят на “Мултигруп” се е стремял да създаде благоприятен бизнес климат за българските предприемачи.

Вижте пълния разговор: