Виктор Орбан обвини Дегенератите от Брюксел в съучастие с терористите

в Свят

Премиерът на Унгария заяви, че Будапеща няма да позволи да бъде шантажиран от Брюксел, и ще продължи с отказите от задължителните квоти на Еврокомисията по заселването на ”бежанци”. 

Унгария винаги е била европейска страна и продължава да отстоява истинските ценности на Европа, но европейските чиновници в Брюксел са заели страната на терористите. Това заяви премиерът на Унгария Виктор Орбан, по време на заседание в парламента.

» Унгария никога не е била антиевропейска държава. Нашето правителство представя истинска европейска позиция, която защитава действащия европейски договор, включително разпределението на пълномощията между страните членки в Брюксел. Именно Брюксел е този, който измени позицията си»– цитира унгарското издание MTI

Думите на Орбан.

Според него » Брюксел подкрепя терористите».

Виктор Орбан напомни, че ЕС осъди присъдата на унгарския съд по отношение на сирийския мигрант Ахмед Хамед, който получи 10 години лишаване от свобода за нападение на полицията по време на безпорядките на границата със Сърбия.

Унгарският премиер отбеляза, че европейските чиновници открито подкрепят този мигрант и демонстрират, че » абсурдната лъжа на Ахмед Хамед» е по-важна от сигурността на унгарците.

Оградата ще стои

Както подчерта Виктор Орбан, построената ограда по южните граници за защита от нелегални мигранти ще стои.

« Оградата на южната граница на Унгария ще стои докато съм премиер на тази страна»,- каза Орбан.
» Будапеща няма да позволи да бъде шантажиран от Брюксел и ще отказва задължителните квоти по заселване на бежанци на Еврокомисията.»

» Ние искаме Унгария да е унгарска, а Европа – европейска»- отбеляза още премиерът на Унгария, допълвайки, че Европейския Съюз не е само чиновници в Брюксел.

» Ние не можем да позволим на Брюксел да управлява нашите вътрешни дела», резюмира Орбан.

Унгария от самото начало на мигрантската криза настояваше за въвеждане на строг контрол на потоците бежанци. Тя стана и първата страна в ЕС, която прекрати пускането на мигранти от Близкия Изток и Африка на своя територия и построи две огради на границите си.

Будапеща е уверен, че заедно с нелегалните мигранти в ЕС се опитват да влизат и бойци принадлежащи към терористични организации.

News Front

loading...
Виктор Орбан обвини Дегенератите от Брюксел в съучастие с терористите by

Последни от Свят

Отиди Горе