ВАЖНО: Воинският съюз НЕ са нападнали в Бургас!

в Некатегоризирани

Ето официалното им изявление: https://www.facebook.com/VasilIvanovKynchev/posts/1764404173839167

„РАЗПРОСТРАНИ И РАЗОБЛИЧИ ТЕЗИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Тази група са агентите на украйнските спецслужби които отдавна се организират в България за да нападат руските туристи и така да им попречят да идват да почиват в България и да сринат туристическият ни бизнес! И днес пак си показаха рогата като нападнаха няколко жени наши сипматизантки и придружаващите ги мъже които са чакали на края на града на бензиностанцията на ОМВ, за да привестват руските рокери. Нахвърлили са се 30 украйнци срещу петима Българи като сред нашите петима там е имало едно момиченце и една възрастна баба. Украйнските спецслужби отдавна ни имат зъб заради твърденията на Воински съюз и народното опълчение Шипка че Украйна е създадена в древността от българите и не случайна гроба на Кубрат е в Малая Перешчепина. Днешната им провокация е организирана заедно с партията на Местан и турски агенти.

Сега ще разберат как ние българите които създадохме в древноста Украйна можем да браним своят народ, националните си интереси и страната си. След като в Бургас се изясни, че украйнските спец служби и хората на Местан са подготвили провокации срещу руските рокери и срещу всички българи които гискат да ги посрещат, вече е ясно че същите провокации те ще си опитат да направят и на Шипка и по цялото трасе на маршрута – Поради това призовавеме нашите съратници да са нащрек и да заснемат всичко което тази престъпна пасмина от соросоиди и агенти на Ердоган ще се опитва да направи както и да им даде достоен отпор при всяка бъдеще подобна провокация. да се има предвид че агентите на украйнските служби винаги нападат неочаквано и в гръб и поради това бъдете осторожни. Освен това призовете всикчи достойни българи сред местните граждани да излезат заедно с Вас за да защитят родината и правото си като българи да изразим спокойно почитта си, към нашите братя и освободители. На една от колите на украйнските агенти – има надпис – Украйнская диаспора. А хората на Местан и на Сорос са с български номера на колите. Бъдете бдителни и ги посрещнете достойно!

Ето фейсбук-страницата на предварително планираното от тях: https://www.facebook.com/events/742264269248232/

Ето и информация от медиите:

1. „Целият инцидент е заснет от видеокамерите на бензиностанция ОМВ, а всички участници в мелето бяха привикани на разпит в Пето РУП Бургас.“ article/424484)

2. „Лъжат! Дойдохме тук да си пием кафето и не ние, а те ни нападнаха, накрая сами си разкъсаха фланелките, за да се изкарат жертви“, отговориха им мъжете от войския съюз „Васил Левски“, които обявиха противниковата група за „провокатори финансирани от Сорос“. article/424484)

3. „В крайна сметка полицаите претърсиха един от представителите на тяхната организация за електрошок, но такъв не беше открит, поне на място.“ news/view/5/58167) „