Ватиканът ще се премести в Латинска Америка през 2017 г.

в Свят

Ватиканът ще се премести в Латинска Америка през 2017 г. Това предположение направи Пламен Иванов в предаването “Въпрос на гледна точка” по NEWS7. Той се позовава на тълкуванията на две предсказания – това на Арно де Вийон и на Фатима.

Според Иванов избирането на Папа Франциск, който е от Южна Америка, а не от Европа, не е случайно, и е свързано с подготвяне на преместването на Ватикана отвъд океана. Според него тогава Рим ще бъде завладян от мюсюлманската религия.

Много факти от биографията на настоящия Папа Франциск се случват на възраст, кратна на 11 – 22, 33 и 77. Има вероятност тази цикличност да има специално място в живота му, смята Иванов.

Според него тези знаци показват, че и той, както и Папа Йоан Павел II, който изигра огромна роля за падането на комунизма и рухването на СССР, е избран за специална мисия.

Интересното е че датата 28 февруари за втори път се оказва изключително важна в живота на Папа Франциск. През 1998 г. на тази дата умира предшественикът му на предишен пост, а през 2013 г. Папа Бенедикт XVI се оттегли, освобождавайки мястото за избора на Франциск.

Иванов цитира и други интересни съвпадения от историята, публикувани в книгата му “Империята на времето”.

източник: news7

loading...
Ватиканът ще се премести в Латинска Америка през 2017 г. by

Последни от Свят

Отиди Горе