Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ватиканът дава на ЦРУ „Машина на времето“

в Любопитно
Loading...

През 60-те години на ХХ век ЦРУ и британското разузнаване са  получили от  Ватикана технологии, с които се контролира времето. Това  твърди Алфред Ламбремон Вебре (на снимката по-долу), автор на няколко книги, посветени на пътуването във времето.

Според дебне, Ватиканът има устройство, което може да вижда през времето. С него могат да се виждат “следи”, оставени от минали събития и по този начин да се наблюдават сцени от миналото и бъдещето, пише Daily Star.

Ватиканската “машина на времето”, състояща се от екран и циферблати, е известна под името ”хроновизор“. Тя не позволява физическо преместване във времето, но с нея може не само да се видят историческите събития, но и да се чуват съпровождащите ги звуци.

Като един от световните центрове на власт, Ватикана дълго време пази в тайна тази технология, като я е предоставяла само на съюзнически страни.

Верде казва още , че веднага след края на Втората световна война, двама свещеници, монасите Пелегрино Ернети от Бенедиктинския орден и Франсоа Брюне. се опитали да разкажат на света за съществуването на тази технология, но медиите започнали да ги подиграват.

Авторът също така твърди, че ЦРУ е било основано от Ватикана и до голяма степен е йезуитската тайна служба.” През 1960 г. Ватиканът предава принципите на хроновизора на Пентагона и ЦРУ. Американското разузнаване веднага започва да използва технологията за политически цели. По този начин ЦРУ научавало предварително имената на бъдещите американски президенти и ги ““подготвяло“” за поста, като влияело на тяхното политическо мислене.

Аналогични , породени от Ватикана, според Вебре, са и британските тайни служби МИ-5 и МИ-6, който също са получили от църквата технологията на “хроновизора“.

Вебре е възпитаник на юридическия факултет на Йейлския университет и член на Камарата на адвокатите в  окръг Колумбия. В допълнение към писането на книги, той също така води свой блог в интернет под името „Eкзополитика“, в който разяснява теорията си за съществуването на  „хроновизори“.

 НЕПОЗНАТО

ПО ТЕМАТА

//bultimes.com/hronovizorat-super-sekretnoto-ustrojstvoto-za-patuvane-vav-vremeto/

 

Последни от Любопитно

Целта на корпорации като Монсанто е да направят хората хранително зависими и затова всяка година се избиват хиляди животни, заради измислени болести (ВИДЕО)

Loading... Международните корпорации, разработващи генно модифицирани семена, следват стратегия за получаването на
Отиди Горе