Ванга изплува в разсекретени архиви на ЦРУ, редом с данни за НЛО

в ПО СВЕТА

Името на българската пророчицата Ванга изплува в разсекретените преди дни близо 12 млн. страници архиви на ЦРУ

Свързаните с България разсекретени документи са общо 19 420, но засекретени остават разработките за Петър Дънов, мистерията Мадара, мистерията Царичина, както и темата за богомилството и тайните енергийни центрове у нас. За сметка на това във файловете свързани с България могат да се прочетат десетки страници с изключително детайлна информация за Рила, Пирин и други ключови региони. Сред оставените засекретени документи са и разработките за появата на житни кръгове (crop circles).

Част от разсекретените документи включват разработки по парапсихология, психотроника и паранормални явления. Става ясно също, че в продължение на десетки години се е водил пълен мониторинг на руските и източни медии и печатни издания по въпиосите на свръхестествените явления, записвана е включително и информация за разговори между учени, наблюдавали и изследвали НЛО.

Интересен документ включва свидетелство на български астрофизик за наблюдение на НЛО. Документът можете да видите ТУК.

Най-интересната група от разсекретените документи е от проекта Star Gate, който включва хиляди страници информация и снимки за НЛО, както и данни за странни паранормални и метафизични явления.

Вижте ТУК подробен доклад за НЛО плюс списък с рапорти на военни летци за срещи с НЛО.

Целия документ за Ванга можете да видите ТУК.

Източник: Портал12