Уникална снимка на Сашо Сталийски, който качва кашпа на къщата на Бойко

в България

Фотосът бе пуснат от журналиста от 24 часа Георги Милков

Само ден след интервюто на бившия собственик на КТБ Цветан Василев, в социалната мрежа Фейсбук се появи уникална снимка. Както е известно банкерът директно обвини премиера в оставка Бойко Борисов и приближения му Александър Сталийски в изнудване и рекет.

Цветан Василев: Борисов лично ми посочи Сталийски, той бе събирачът на пари на Борисов, само от ”Авионамс” и ”Дунарит” гушнаха 43 млн. От 2009 г. България се управлява по мафиотски начин с рекет! (ВИДЕО – ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ!)

Журналистът от 24 часа Георги Милков публикува повече от любопитен фотос в профила си в социалната мрежа по този повод и написа следното:

kotarakaГледах интервюто на Сашо Диков с банкера Цветан Василев, в което той казва, че Александър Сталийски е човекът на Бойко Борисов, чрез когото били придобивани активи и собственост на разни фирми. И се сетих за едно тегаво дежурство, което имах пред къщата на Борисов на 6 юни 2009 г. Трябваше да снимаме всички, които влизат и излизат от дома му в Банкя. На този кадър човекът с розовите гащи и бялата тениска, който внася кашпа с тисово дърво у Борисови, е всъщност Александър Сталийски. По онова време той още не беше толкова известен и аз го описах като общ работник. Може и да е изкарал някой лев покрай Борисов, но както се вижда от снимката, всичко е с тежък физически труд. / Nbox.bg / Снимка: Георги Милков, журналист от 24 часа

Уникална снимка на Сашо Сталийски, който качва кашпа на къщата на Бойко by

Последни от България

Отиди Горе