Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Удостоверението за раждане на Барак Обама е фалшиво

в Любопитно
Loading...

Доказателство (с помощта на софтуер), че обнародваното на сайта на Белия дом удостоверение за раждане на Барак Обама все пак е фалшиво

Като едно от основните доказателства се привежда факта, че публикуваният PDF-файл, когато се отвори с Adobe Illustrator, се оказва, че се състои от много припокриващи се слоеве, а сканираните документи винаги се състоят само от един слой.

Ако обаче се изключат тези наложени слоеве, от свидетелството остава почти празната бланка с множество изтрити зони.

Обърнете внимание и на резкия контраст на частите от един и същи подпис, един от подписа е оригинален и е направена с мастило, а останалата част до края е дорисувана с компютър.

 

Интересен е и факта, че както се оказва, Обама не е бил дете? Не е имал детство? Никой не го помни като малък? Много странно, обаче е вярно. Как така? и защо? в цялата страна няма нито един, който да е бил приятел с Обама по време на неговото детство? Защо Обама никой не го помни ? … Доналд Тръмп (октомври 25, 2012) направи обещаното изявление за американския президент Барак Обама. Американският милиардер и телевизионен водещ публикува видео послание в Yotube, в което предложи на Oбама необичайна сделка. Същността и е, че в замяна на публикуването от страна на Обама на неговите документи от обучението му в колежа и университета, както и заявлението му за паспорт, магнатът ще дари $ 5 милиона на всяка благотворителна организация, която посочи президента. “Барак Обама е най — непрозрачният президент в историята на тази страна. Ако той публикува тези документи, това ще елиминира всички въпроси и ще успокои много американци“ — Тръмп. В предложението на милиардера се казва, че документите трябва да се оповестяват публично не по-късно от 17:00 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ на 31 октомври (24 ч. Сф). След това на името на избрания от Обама благотворителен фонд незабавно ще пристигне чек.

Доналд Тръмп и през март 2011 поиска Обама да покаже удостоверението си за раждане ,но реакция нямаше никаква.

НЕПОЗНАТО

ЗА ЗА КЛОНИРАНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ (ВИДЕО)

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе