U.S. Пародия: Щурмови самолет на САЩ се сблъска с птица, пилотът панически хвърля бомби

в Лайфстайл
Loading...

😁Това е титанично: от сблъсъка с птицата бил изпаднал в паника и бомбардирал шосето под него във Флорида… Добре че не е срещнал НЛО, че тогава директно е щял сигурно да се самоубие… 😁

Щурмовият самолет на ВВС на САЩ A-10C Thunderbolt II по време на учения се сблъскал с птица, това предизвикало хвърлянето на три боеприпаси BDU-33, се съобщава на сайта на военната база на САЩ Moody. Учебният боеприпас тежи 25 фунта (11.3 кг) и имитира 500-фунтова (226,8 кг) бомба M1a-82. Точното местонахождение на изгубените боеприпаси е неизвестно, но военният ги е хвърлил примерно на около 2 км от шосе 129 около селището Савана-Спрингс в щата Флорида. В изявлението се посочва, че за пострадали няма съобщения. Военните призовават тези, които намерят боеприпасите, да не се приближават към тях, да запомнят местонахождението им и да се обърнат към командния пункт и местните органи на властта. Изданието Business insider отбелязва, че от 1995 година ВВС на САЩ се сблъскали с повече от 105 хиляди птици, в резултат на което са загубили 13 самолети и 27 военни.
Общата вреда от подобни сблъсъци е над $800 млн.

Петя Паликрушева, News Front
Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ПО ТЕМАТА

U.S. Пародия: Американски изтребител откри огън по своите

U.S. Пародия: Титанични усилия на американската армия да извади от полската кал повереното й камионче от състава на колона, готвеща се да завладее Русия… (ВИДЕО)

U.S. Пародия: Американски подводници заседнаха в ледовете на Арктика (ВИДЕО)

 

U.S. Пародия: Най-скъпият военен кораб в историята не може да воюва

U.S. Пародия: Американският ”супер есминец” грохна в Панамския канал: за 4 млрд. долара бройката – толкоз…

 

Loading...

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе