Турция се управлява от ционисти, след Давутоглу диктатурата става тежка

в ПО СВЕТА

С оттеглянето на Давутоглу властовите структури ще се консолидират още повече около Ердоган. Президент и премиер имаха известни различия по отношение на властта. И двамата искаха Турция да е независима, но Ердоган иска независимост, но под негово ръководство. В партията на президента имаше разломни линии, но не се стигна до разцепление, защото всички искат да са във властта, а не в опозиция. Това коментира пред Фрог нюз тюркологът Емилия Славкова.

Диктатурата ще се задълбочи след отстраняването на Давутоглу. Целта на Ердоган е да се приеме новата Конституция, така както я предвижда той – с президентска власт.

Турция не може да бъде независима от Запада, както афишира президента. Бъдещето на страната зависи от външните сили. Управниците са ционисти, Давутоглу е такъв, за Ердоган се говори, че е такъв. Той е от една кавказка народност и неговата жена е еврейка. Целият политически и културен елит е с такива корени. И като направим простата сметка кой управлява в ЕС и защо така дивашки се поддадоха на турския рекет, става ясно, че нещата се подреждат по задкулисен начин точно по тази линия.

До Първата световна война почти всички са масони евреи от Македония и Солун. Те провеждат геноцида спрямо българите през 1913 г., те провеждат геноцида и  спрямо арменците. Ататюрк е бил в техните среди и е бил масон, разказва Славкова. / frognews