Цветанов: ГЕРБ е в най-добрата си кондиция досега от своето основаване, ще спечелим изборите!

в България

ГЕРБ е в най-добрата си кондиция досега от своето основаване – това се доказва от отчетите на структурите ни в страната. Имаме напълно изградени, работещи структури, които са стабилни във всички общини. Tова каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с областните координатори на ГЕРБ от цялата страна. По време на разговорите зам.-председателят на ГЕРБ и областните координатори на партията обсъдиха подготовката на областните и общинските структури на ГЕРБ за предстоящата кампания за президентските избори. Беше направен и преглед на поетите и изпълнените до момента управленски ангажименти от ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че изборите за президент и вицепрезидент трябва да бъдат спечелени от ГЕРБ убедително.

„Спечелването на тези избори означава стабилност за ГЕРБ, за кметовете от ГЕРБ, за правителството на Бойко Борисов, за България“, подчерта зам.-председателят на партията. Той обясни, че с наближаването на изборите популизмът ще нараства всеки ден. „Ние трябва да бъдем прагматични, да сме честни с хората, въпреки незрялото поведение на политическите ни опоненти, които чрез изказванията си работят против държавния интерес“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че партията е в пълна готовност за предстоящата кампания за президентски избори и в момента протича процес на изработване на агитационни материали. По думите му, вече са уточнени слоганът на кандидатпрезидентската кампания и стратегията за нея.
По време на срещата беше представен план за структуриране на областни и общински предизборни щабове. Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече е изпратил към областните ръководства на партията и указания и срокове за подготовка на представители на ГЕРБ, които ще участват в секционните избирателни комисии.

Цветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ ще проведе традиционната за партията Национална предизборна кампания, по време на която ще бъде обиколена цялата страна – област по област и във всички населени места.

източник: epicenter.bg

loading...
Цветанов: ГЕРБ е в най-добрата си кондиция досега от своето основаване, ще спечелим изборите! by

Последни от България

Отиди Горе