ЦРУ не е това, което беше (Коментар на Пламен Пасков)

в Свят

ЦРУ не е това, което беше. Преди такива като Филипините си ги превъртяваха като на закуска, по 2-3 на ден. Сега какво става? Издъниха се с Ердоган, оплескаха се в Сирия, и даже в Манила не можаха да се справят с този ербап — момче Дутерте. Какво им остана? Да забраняват на руските параолимпийци (на сакати хора!) да участват в олимпиади заради допинга и дрогата, които приемат американски хермафродити (мъже — жени) в качеството им на “атлети”.

Строят суперсамолетоносач за 13 млрд долара за самолет, който струва като разработка над 550 млрд (именно ми-ли-ар-да, не милиона!), скоро ще стане трилион, но още не може да лети. На всичкото отгоре, даже и да литне, е напълно уязвим за аналогичните руски самолети, в пъти по-скъп, и въпреки заявената невидимост е видим и уязвим и за руските ПВО системи. Унижението вярно не е за пренебрегване. Дутерте прави на салата Обама. Кери го обискират в Египет. При срещата на G20 в Пекин на Обама не му докараха не само червената пътечка, а даже и нормална стълбичка, да слезе като нормален човек от предния трап на самолета. Държаха се с него там като с прислужник. И това не е всичко.

На 17.09.2016 САЩ “…и коалиция” решиха да натрият носа и на Русия, и на Сирия, и “по грешка” унищожиха цял сирийски батальон, 162 човека, в това число и руски офицери — консултанти, в Дейр-ез-Зор. На думи клинчиха, но на дело си признаха, че стоят с всички военни сили зад ИДИЛ. Руската реакция беше бърза, и унищожителна: на следващия ден, с 3 ракети Калибр унищожиха над 30 офицери, повтарям: ОФИЦЕРИ (!), от, забележете: Турция, Саудитска Арабия, Катар, Израел(!), и “други западни страни” (да се чете: и САЩ). След което САЩ съвсем се изгубиха: лявата американска ръка (Пентагона) не знае, какво прави дясната американска ръка (ЦРУ), и едната ръка бомбардира “хуманитарен” конвой (с боеприпаси и продоволствия за ИДИЛ) за обсадените терористи в Алепо. Обвиниха Русия, но не мина – руснаците имат подробни документирани доказателства, които предявиха пред цялото ООН. САЩ устроиха антируска истерика в ООН.

Такъв пошъл и евтин театър дипломатите и зрителите не бяха виждали отдавна. Саманта Пауър се опита да призове към “срам” за Мария Захарова, но Маша е окомуш момиче, не се дава, и отвърна повече от достойно. В същото време в самата страна на голямото добрутру демокрейшън върви касапница…

За по-малко от 12 часа: – клане (стрелба с над 9 убити) в кампус в Илинойс ;

8 убити и ранени в Балтимор ;

Дете на 2 години се опитва да вдигне просналата се от свръхдоза насред магазина “One dollar” “майка” ;

За следващите 2-3 дни, включително  клането вчера, гражданската война в САЩ си продължава:

“Калифорнийска мечта”, но не от Mama’s & Papa’s: Дениъл Уознияк решил да открадне ветеранската пенсия на съседа си, за която цел го заклал, после му отрязал главата и ръцете (за да затрудни разпознаването) и на всичкото от горе хванал и утрепал случайна минувачка, за да изглежда, че закланият я е изнасилил и утрепал ;

Хюстън, 26.09.2016: двама убити от полицията: един в Хюстън (с 9 ранени) ;

Арканзас, още 1 убит ;

Гардън Сити, Айдахо, застреляха още един ;

Сан Бернардино, пак от бившата “калифорнийска мечта”: градче с размера на Бургас, само от началото на годината досега: 49 убити. “Стават убийства почти всеки ден”, казва Софи ;

Клермонт, Ню Хепшир: Коуди Лафонт, на 25 години, е застрелян като куче ;

Ню Йорк, 24.09.2016: Жената е снимала, как полицаите убиват мъжа й ;

В същото време в мол във Вашингтон: 4 убити (жени), и 1 ранен. Полицията…има ли значение? Има си специален сайт: “Убити от полицията”, можете да си го следите, ако искате… www.killedbypolice.net касапница.

Постоянна. Справката, разбира се, изобщо не претендира за изчерпателност. Истинската картина е в десетки пъти по-голяма, по-страшна, и по-отчайващо безнадеждна. Само че, за пропагандаторите от психо — десния сектор, и грантомотивираната будна гражданска съвест, заредена със служебна русофобия, “Да, ама всички искат да емигрират в САЩ, нали? Що не емигрират в Русия, а?!” За тези хора, за тази “държава”, за тези проблеми (собствено производство) вече са безсилни антидепресантите, полицията, гвардията, и армията. Защото всички са откачалки, изпънати като оголен нерв, жаден за дозата, готови да се скъсат, да гръмнат с причина, и без. Те не броят за хора собствения си народ. Защо си мислите, че ще пожалят, когото и да е от другите, които за тях са само цифри, и статистика?

Пламен Пасков , Фейсбук

loading...
ЦРУ не е това, което беше (Коментар на Пламен Пасков) by

Последни от Свят

Отиди Горе