ЦРУ най – накрая ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт

в България/Любопитно/Свят
Loading...

CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO =ТОТАЛЕН БИОКОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ ПОД ШАПКАТА НА НАТО !

Докладът  на ръководителя на ЦРУ  по тази тема  е публикуван на официалния сайт на ЦРУ, пише yournewswire.com

ЦРУ  на своя уебсайт публикува удивителен доклад, който потвърждава съществуването на програма на САЩ  за изменение климата, като за тези цели са  използвани  Chemtrails в небето.

Речта на   директора на ЦРУ Бренън на  Съвета за външни отношения, е дешифриран и качен на официалния сайт на ЦРУ на 29 юни 2016 г..

В речта си  Бренън признава, че геоинженерството с  помощта на кемтрейлс може да помогне за намаляване на глобалните температури в „борбата срещу глобалното затопляне.

По-специално,  той казва:  „Друг пример са мащабните  технологии, често наричани геоинженерство, които потенциално биха могли да помогнат за спасяване от  затоплянето, вследствие на глобалното изменение на климата. Това, на което аз обръщам внимание, са аерозолните пръскания  в стратосферата, или SAI – метод за  посяване в стратосферата на специални частици, които помагат да се отразява слънчевата топлина. Това  до голяма степен се случва по същия начин, както и при  изригването на вулкани“- каза Бренън по време на заседанието на Съвета.

По-рано материали и информация за използването в  целия свят на специални аерозоли – chemtrails, се приписваха на болното  въображение на привържениците на  конспиративни теории.

 НЕПОЗНАТО

Вижте  доклада – Cia.gov: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html 

chemtrails

хим

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вижте «Chemtrails» в проектозакон фигуриращи в графа ”екзотични оръжия”!

Loading...

Последни от България

Отиди Горе