Циганите в Пазарджик развяват знамето на ИД и празнуват атентатите!

в България

Циганите-джихадисти в пазарджишкото гето „Изток“ вдигнаха див купон с гюбеци заради кървавитеатентати на „Ислямска държава“ във Франция.

Това научи BIG5.BG от два независими един от друг източници – в МВР и очевидец на кощунството. Същият сигнал е постъпил и в регионални медии, но репортерите са били посъветвани да не го тиражират, за да не създават излишно напрежение след кървавия 13-и ноември.

Според данните ни в събота вечерта в циганската махала в Пазарджик, която е на изхода на града в посока Пловдив, е имало здрав кючек, организиран от местните фенове на „Ислямска държава“. Циганите, които се носят с типичните за терористите бради и дрехи, са празнували атентатите, които потресоха света вечерта в петък, 13 ноември. При безпрецедентните атаки в сърцето на Франция по последни данни загинаха 132 човека, а над 200 са ранени, от които 99 са в критично състояние.

Нашите източници са категорични, че „Изток“ продължава да е свърталище на екстремисти въпреки делото, което върви срещу 40-годишния Ахмед Муса Ахмед, циганският тартор, свързан с „Ислямска държава“.

На 9 септември 2015 г. Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе отново обвинителен акт срещу Ахмед и още 13 човека, обвинени в проповядване на омраза на религиозна основа и пропаганда за война – престъпления по чл.164 ал. 1 пр. 1 и чл. 407 от Наказателния кодекс.

Обвинителният акт бе внесен повторно, след като бяха отстранени съществените процесуални нарушения, дали повод на съдия-докладчик от Окръжния съд в Пазарджик с разпореждане от 20 юли да го върне на държавното обвинение за прецизиране.

Предадените на съд: Ахмед Муса, на 40 г., от Пазарджик, Ангел Симов (Айри), на 39 г. отПазарджик, Стефан Александров (Сюлейман), на 31 г., от Пазарджик, Светослав Манчев (Зекерия), на 33 г., отПазарджик, Ерджан Смаил, на 33 г., от Пловдив, Стефан Димитров (Тафик), на 31 г., от Асеновград, Александрина Ангелова (Мелекшен), на 30 г., живуща в с. Старцево, общ. Златоград, Йосиф Минчев (Юсню), на 43 г. от Пловдив, Рангел Илиев (Малкият Ремзи), на 37 г., от Пловдив, Александър Иванов (Банго), на 37 г., от Пловдив, Орхан Бързак (Мазгала), на 40 г., от Пазарджик, Райко Карталов (Ремзи), на 31 г., отПазарджик, Ненко Щерев, на 36 г., от Пловдив и Веселин Стефанов (Вайдин), на 28 г., отПазарджик. /  vchas.net

loading...
Циганите в Пазарджик развяват знамето на ИД и празнуват атентатите! by

Последни от България

Отиди Горе