ЦЕРН планира да отвори Врати към Паралелен свят!

в Любопитно

На 9 май 2017 г.  Европейския център за ядрени изследвания (CERN) бе задействан нова линеен ускорител на протони – LINAC 4, чиято задача е да  подобри ефективността на Големия Адронен Колайдер.

Според съобщение за пресата, за изграждането на това 90-метрово устройство, което може да ускорява елементарни частици почти до скоростта на светлината, са били необходими десет години.

Новият инжектор на протони заменя LINAC 2, пуснат в експлоатация преди четири десетилетия. LINAC 4 може да ускорява лъчи с отрицателни водородни йонни до енергия от 160 МеV. Това е три пъти повече от неговия предшественик.

Както заяви вчера Raymond Veness(част от “комитета на деветимата” служители на ЦЕРН), с пускането на LINAC 4 се откриват нови, големи възможности и на 15 май за първи път те планират да пуснат Големия адронен колайдер на максимална мощност и да се опитат да „отворят  вратите към паралелен свят.“

Очаквайте  кошмарно продължение на текста!

 НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Припомняме, че през август 2016 бе заснет Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в CERN пред статуята на бог Шива (ВИДЕО)

 

loading...
ЦЕРН планира да отвори Врати към Паралелен свят! by

Последни от Любопитно

Отиди Горе