Цацаров, почвай кметовете на ГЕРБ, не се офлянквай!

в България

ЦАЦАРОВ, ПОЧВАЙ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ, НЕ СЕ ОФЛЯНКВАЙ! „АФЕРА“ ТИ ДАВА СХЕМАТА КАК ДА ГО НАПРАВИШ!

Че за Бойко Методиев Борисов ще се офлянквате до последно, това е ясно, Цацаров, дори и на кмета на Симитли. И понеже, знаем как ще се оправдаеш – че за да бъде повдигнато обвинение трябва оперативна работа на МВР, спецслужби, пък те си бъркат в задника под шлифера на Бойко Методиев Борисов, АФЕРА моментално ти дава „схемата“.

Впрочем, нищо ново под слънцето – същата „схема“, която иначе прилагате към куп бандити, които даже са осъдени по нея.

Не 1000, не 100, не 50, НАЙ-МНОГО ДЕСЕТ БИЗНЕСМЕНИ ТИ ТРЯБВАТ – С ПОКАЗАНИЯ – КАК СА БИЛИ ИЗРЕКЕТИРАНИ И ХВАНАТИ ЗА ТОПКИТЕ, КЪДЕ СА ПРАЩАЛИ „ОТЧИСЛЕНИЯТА“, ПО КОЛКО ОТ ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА, И КОЙ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО УМНОЖАВА САМО ПО ЕДНО. ЩЕ МУ КАЖАТ ИМЕТО, ВЕЧЕ!, СЪС СИГУРНОСТ.

„АФЕРА“ ти гарантира, Цацаров, че има много повече от 10 бизнесмена, които вече са готови да говорят и да станат по „схемата“, която иначе прокуратурата употребява традиционно КЪМ ВСЕКИ ДРУГ, „защитени“, „анонимни“, а някои от тях с кеф и явни свидетели.

Да продължим нататък: ГОДИНИ, ДОКАТО ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ УПРАВЛЯВАШЕ ЕДНОЛИЧНО ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ПРОКУРАТУРАТА УМИШЛЕНО СИ ЗАТВАРЯШЕ ОЧИТЕ ЗА ПОГОЛОВНИТЕ КРАЖБИ НА КМЕТОВЕТЕ ОТ ГЕРБ.

Само в АФЕРА има разследвания за това, колкото искаш.

Окръжните прокуратури, като тази във Варна, например, ГОДИНИ НАРЕД УМИШЛЕНО СЕ ПРАВЕХА, ЧЕ КОРУПЦИЯ В МЕСТНАТА ВЛАСТ НЯМА, ДОКАТО БЯХА ОТКРАДНАТИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ!

Почвай кметовете от ГЕРБ, Цацаров, сега му е времето и не се офлянквай.

„АФЕРА“ ти гарантира, че поне всеки втори от тях още на досъдебното, ще пропее като чучулига и пак ще се стигне до онзи, който умножава само по едно.

Варна, Пловдив, Бургас…, София – с всичките и районни кметства – престъпно мазало е, Цацаров, и поверената ти прокуратура престъпно досега си бе заровила главата, докато и лъщеше единствено голия задник.

Просто е, Цацаров, стига да поискаш!

Сега ти е звездният миг да изтриеш срама от челото на прокуратурата.

Ако продължиш да се ошмулваш, и ако не насметеш плужеците – шефове на местни прокуратури – някой ден ще ви изметат и вас. Но не с избори. С камъни. / Afera.bg

Цацаров, почвай кметовете на ГЕРБ, не се офлянквай! by

Последни от България

Отиди Горе