Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Царете – дракони

в Любопитно
Loading...

В началото на 90-те години на Запад излиза книгата на Дейвид Айк „Най-голямата тайна”. В нея той твърди, че на Земята от древни времена наред с хората живели човекоподобни рептилии, чиято цел била да завземат планетата и да поробят човечеството. Според Айк през последните няколко десетилетия „разумните гущери” са съвсем близо до осъществяването на своите черни замисли.

Извадки от прочутото интервю на Айк за американското списание “Leading Edge”:

„Моите изследвания показаха и това е обяснено в книгата, че ако вие се върнете далеч в миналото, ще намерите раси, които са се кръстосали с човечеството. Има една специфична група, която досега активно действа във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които ние наричаме „Анунаки” (според шумерските плочки).

И така мисля не само аз. Доктор Д.А. Хорн е авторът на книгата „Извънземният произход на човечеството” ;той е провел подобни на моите изследвания на основата на голямо количество древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с рептилиите преминава през хилядолетията и стига до нас.

От Кавказките планини, Шумер и Вавилон произлезли тези родови линии. Човешката раса и расата на тази рептилна група се кръстосали (по-късно това се случило в Египет, след това – в Рим и Лондон). Хибридите се превърнали в полубогове – посредници между боговете и хората; те били царе-змии.

Около 2200 г. пр.н.е. в Египет било създаден „Кралският двор на Дракона”, който е силен и днес, след 4 хиляди години; неговите потомци се намират в Англия, която според мен е епицентърът на световния контрол. Хибридите – рептилиите-хора, в различни времена управлявали Близкия и Средния изток и в края на краищата се превърнали в аристокрация и кралски семейства в Европа.

Днес съществува само едно кралско семейство; останалите били унищожени с преврати и революции или били отстранени от реалната власт по други причини. Едно кралско семейство има различни имена. Уиндзорите са една от тези линии.

Основната експанзия на рептилиите се случила през 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който имал роднински връзки с всяка от живеещите днес кралски фамилии в Европа, бил качен на трона в Англия.
Ако проследите генеалогията на президентите на Америка, ще бъдете поразени. Всичките президентски избори, които започват с Джордж Вашингтон през 1789 г., били спечелени от „най-чистокръвните” кандидати и еталон на тяхната кръв е „европейската кралска кръв”. От 42-мата президенти, които предшестват Бил Клинтън, 33-ма са генетично свързани с двама души – Алфред Велики – краля на Англия, и Шарлеман – монархът, управлявал Франция. 19 от тях имали роднински връзки с краля на Англия – Едуард III, роднина на принц Чарлз. Това се отнася до всичките ключови постове във властта; навсякъде – едно и също племе.

Например Джордж Буш и Барбара Буш са от кръвната линия Пърс, по-рано се наричали Пърси, която е свързана с едно от аристократичните семейства в Британия, което процъфтява и до днес. Джордж Буш е роднина на Шарлеман и Алфред Велики, както и Франклин Делано Рузвелт.

Ако се върнем две поколения назад, можем да видим: Прескът Буш е член на обществото „Череп и кости” в Йелнския университет и е замесен в различни политически маневри. В следващото поколение виждаме Джордж, който от раждането си се възпитава като управник. Той е шеф на ЦРУ, вицепрезидент и президент, оглавява Републиканската партия по времето на аферата „Уотъргейт”, посланик на ООН и неофициален посланик в Китай. Това са все ключови длъжности. Джед Буш става губернатор на Флорида.

Според книгата на П. Бърк, дори според официалната генеалогия Бил Клинтън е генетичен роднина на Уиндзорите и на всеки шотландски монарх, на краля на Англия Хенрих Трети, и Робърт Първи – краля на Франция. Клинтън произлиза и от семейство Рокфелер с едно поколение назад, което обяснява как така „момчето от улиците на щата Арканзас” получило стипендия от Рода в Оксфордския университет, която се дава само на избрани. В ранна възраст Клинтън става губернатор на щата Арканзас, който се смята за щат на Рокфелер; след това става президент на САЩ.

През май 1998 г. се запознах с 12 души от различни кръгове – от бизнесмени и работещи в швейцарски банки до работници в телевизията, които ми разказваха едно и също – те видели как хората, които са във властта, пред очите им се превръщат в рептилии, а след това – отново в хора. Как може да се обясни това?

Съществуват някои честотни полета, в които се оказва сложно да удържат човешката форма. Аз мисля, че съзнанието на хората за кратко преминава на тази енергия от време на време. И тогава хората виждат рептилии през тяхната форма в третото измерение.

Във Ванкувър при мене дойде една жена бизнесмен. Тя имаше роман с мъж, който по времето на секс се превръщал в рептилия. Можете да си представите шока й. И потокът от разкази не се прекратява. Очевидците на превращенията са много.

В книгата на К. О’Брайън „Трансформацията на Америка” се описва един епизод как Джордж Буш разказвал, че те са извънземна цивилизация, която завзела пранетата, и никой не забелязва това. Той разказвал още, че те са дошли от далечния космос. Писателката посочва, че виждала как много политици в Америка се превръщат в рептилии, сред тях е Джордж Буш; Мигуеле де ла Мадрид, президент на Мексико от 80-те години, също й разказал за расата на игуаните и също се превръщал в игуана.

Един млад човек ми се обади в офиса и каза: „Вие можете ли да ми обясните защо хора като Буш, Кисинджър или Горбачов се превръщат в рептилии, когато ги виждам по телевизията?” Аз помислихи и отговорих: „Да, зная защо…”

Новият световен ред е план на рептилиите. Те искат да създадат хаос в света; в програмата им фигурират и войните; световното правителство, световната централна банка, световната валута, електронната банкова система, липсата на налични пари, население с вградени чипове и световната армия, наречена НАТО – това са все елементи на новия световен ред.

Те планират да създадат най-мощната техника за манипулиране на съзнанието, която аз наричам „проблем-реакция-решение”. Вие създавате проблема, получавате реакцията от населението – „нещо трябва да се направи”, и след това предлагате решението, което вие сте имали намерението да въведете първоначално. Ако искате да приложите решения в света, създайте световни проблеми.

Въпросът е в това, че вибрацията на нашата планета се повишава все повече и на онзи, който може да променя формата си, му става все по-трудно да остане във формата на човек. Тези рептилии се стремят да контролират света с институциите си и да вградят микросхеми в хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще стигне до такава скорост, при която ще бъде невъзможно да задържат човешката си форма. Тогава ще видим, че нашата планета управляват рептилии. Те няма да могат повече да се крият. Но в това време трябва да свършат много – да създадат световната армия (НАТО) и да зомбират хората. Целта им е да принудят хората да престанат да контролират живота си. Затова ни манипулират.

Структурата на световния контрол е пирамида вътре в пирамида. Като матрьошка – една кукла в друга кукла. Която и институция да погледнете, ще видите, че тя е построена на принципа на пирамидата. Онези, които се намират на по-ниските степени на пирамидата, често нямат понятие с какво се занимава организацията като цяло. Само малка част на върха са в курса. Така няколко души могат да управляват хиляди в организацията, за да реализират плана, за съществуването на който същите тези хиляди не подозират. Това е глобална схема, в съответствие с която се управляват милиарди хора.

Трудно е да повярваме, че могат да съществуват „нехора”, но онова, което се случва в нашия свят, е необяснимо и непонятно, почти като във фантастиката.

Интервюто на Айк хвърля светлина върху много неща.

„Хората-гущери” са се закрепили в „благополучните” страни от двете страни на Атлантика. „Авторитетът” на САЩ, израснал през ХХ век, позволява да се предположи наличието там на международен център – щаб, от „чужди”. Трябва да се отбележи, че тези държави са станали икономически развити, благодарение на външната намеса.

Рептилиите, на практика завзели планетата, са виновници за деструктивните процеси днес. Те разделят и властват. Днес техни „представители” има сред всичките човешки раси..

Чрез умело манипулиране на религиозните, нравствените и политическите доктрини, се насочва „праведният гняв” на едни срещу други. В средните векове функционирал планът „езичество-ерес” – „кръстоносен поход”; днес – „джихад-тероризъм-антитерористични войни”. Методите на практика не са се променили. Този „дуализъм-радикализъм” помага на рептилиите да укрепват и разпростират властта си на планетата.

Да покорят света, мечтаели още атлантите. Още в „Диалозите” на Платон, в „Тайната доктрина” на Блаватска, в „Атлантида” на Донли и други книги се говори за „царе-дракони”…

Още никой не е опровергал Айк аргументирано. Критикуват го злобно, много и често.

Издателство  PACПEP

Последни от Любопитно

Отиди Горе