ТРАГЕДИЯ! Евродепутатът Ковачев от ГРОБ: „Не съм чел търговското споразумението с Канада, защото е много дълго!“

в Некатегоризирани

Според Ковачев договора с Канада бил много добър и всичко друго били пълни глупости и лъжи. След дълго мрънкане в ефира на Канал 3, Ковачев прехвърли всичко на Орешарски.

„Не съм чел търговското споразумението с Канада, защото е много дълго! То е около 1600 страници“. Това заяви по Канал 3 евродепутата от ГЕРБ Андрей Ковачев.

Народният представител изпратен от нас в Брюксел за да защитава националните ни интереси, около 15 минути безпомощно мрънка в ефир, след като бе яростно нападнат от експерта Христова.

Христова бе поканена в студиото на телевизията за да участва в разговор посветен на подписаното вчера от ЕС търговско споразумение с Канада.

На въпрос на Христова засегнати ли са българските интереси и може ли България да бъде осъдена по някои клаузи по договора, Ковачев каза: „Никой не може да съди България за засегнати интереси! Четете, четете“, добави още той, явно напълно забравил, че само преди минути той сам бе съобщил в ефир, че не е чел цялото споразумение.

Според Христова търговското споразумение между Канада и ЕС било много съмнително и ние като народ ще платим висока цена след неговото ратифициране. Тя добави, че в договора има много компоненти, които сами по себе си вече обричат на смърт българските производители, както и подлагат под риск националното здраве.

„Един от проблемите е, че по споразумението много бегло са информирани работодателските организация и синдикатите“, добави още Христова. / NBOX.BG


Евродепутатът от ГРОБ Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)


  • 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Ѝ Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“. . .
  • Публицистът д-р Пламен Пасков пита кандидат-президентът Радев за Сорос , още не е отговорил. . .