Толкова сте прости просто, че просто сте прости!

в България

Докато комунисти обявяваха комунизма за престъпление в парламента, България бе нападната в Харманли

Толкова сте прости просто, че просто сте прости, уважаеми господа депутати.

Докато президент избран с подкрепата на БСП, шефка на парламента – бивша партийна секретарка и премиер член на БКП, се бориха против комунизма в народното събрание на България, България бе нападната в Харманли.

Докато левият косъм от брадата на Ердоган, Лютви Местан, обвиняваше Корнелия Нинова в русофилия, България бе нападната в Харманли.

Докато Слави Трифонов, който между другото не участва в организирания от самия него дебат, бистреше с Беновска, Румен Петков и Цветанов референдума и демокрацията, България бе нападната в Харманли.

Докато вътрешният министър Румяна Бъчварова разбере, че маркуча на бронирания й камион не работи, България бе нападната в Харманли.

Докато анализатори смятаха, Севда Шишманова човек на Илия Павлов или на Иво Прокопиев е, и става ли тя за шеф на БНТ – България бе нападната в Харманли.

Докато нашите депутати в Брюксел гласуваха руски медии да бъдат обявени за идеологически диверсанти, България бе нападната в Харманли.

Докато православната църква минаваше в нелегалност, а ислямския фундаментализъм се превръщаше в българска реалност, България бе нападната в Харманли.

Всъщност докато политическата класа ни правеше на маймуни, България бе нападната в Харманли.

Какво да правим ли?

Да започнем един път с истината. А тя e: Толкова сте прости просто, че просто сте прости.

Васил Петев, NBOX.BG

loading...
Толкова сте прости просто, че просто сте прости! by

Последни от България

Отиди Горе