Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

The National Interest: “Ръката на мъртвеца“ може да стане по-смъртоносна

в Свят
Loading...

Списание The National Interest разгледа възможните последствия от разполагането от САЩ на ракети със среден радиус на действие в Европа.

Изданието отбелязва, че ако Съединените Щати пристъпят към разполагането на ракети със среден радиус на действие в Европа, то «Русия ще започне да разглежда въпроса за приемането на доктрина за изпреварващ ядрен удар».

The National Interest предполага, че може да бъде върната системата «Периметър» или «Мъртвата ръка» и ситуацията да стане «по-смъртоносна от когато и да било».

По-рано екс-началникът на Главния щаб на Ракетните войски със стратегическо предназначение Виктор Есин заяви, че руската система за автоматично управление на масиран ответен ядрен удар «Периметър» губи своята ефективност в случай на вероятен военен конфликт на фона на излизането на САЩ от Договора за ликвидиране ракетите със среден и малък радиус на действие.  News Front

ПО ТЕМАТА

“Ръката на мъртвеца“ е системата за самостоятелно управление на ракетните войски на Русия със стратегическо предназначение, и действа  ⚠ (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ), дори когато всичко живо е ВЕЧЕ УНИЩОЖЕНО! Системата “Периметър“ днес е единствената съществуваща в света “Машина на Деня на страшния съд“ (ОРЪЖИЕ ЗА ГАРАНТИРАНО ВЪЗМЕЗДИЕ), чието съществуване е ОФИЦИАЛНО потвърдено. И САЩ са прекрасно осведомени за това.

“Ръката на мъртвеца”: Суперсекретният руски проект “Периметър” възкръсна по-мощен и ужасяващ от всякога

“Ръката на мъртвеца”: Суперсекретният руски проект “Периметър” възкръсна по-мощен и ужасяващ от всякога

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе