The Farsight Institute: През август в света ще има 5 катастрофи | Първата ще бъде стълб дим над разрушен мегаполис (ВИДЕО)

в СВЯТ

Някои от вас вероятно са  запознати с екипа на The Farsight Institute – група  ясновидци, които се занимават с  т.нар дистанционно виждане  (Remoteviewing). Това е специфична ментална техника, която позволява на хора с определени способности да виждат едни или други събития, които физически са далече от наблюдателя – през стени, на разстояние или във времето. Институтът е създаден веднага след Втората световна война и основната му задача по това време е шпионаж срещу Съветския съюз. В основата на работа на екипа на института е квантово-механичната теория на физика Хю Еверет, която допуска възможността за едновременното съществуване на миналото, настоящето и бъдещето, и следователно хората, обучени по методологията, разработена от учения, могат да виждат всякакви времеви и пространствени събития.

Институтът Фарсайт предсказва такива грандиозни събития като кубинската революция, убийството на Кенеди, Розуелския инцидент и много други, които първоначално не се вписват дори и  в главите   и на най-закоравелите теоретици на конспирацията, но с течение на времето всичко това е потвърдено на 100 процента. В днешно време с дистанционно наблюдение се занимават организации по целия свят, като използват предимно методите Scientific Remote Viewing (SRV) и Controlled Remote Viewing (CRV). Естествено функционира и Фарсайт институт. Въпреки че тази структура е напълно законспирирана, понякога институтът представя пред американската общественост предсказания за бъдещето.


Много рядко The Farsight Institute качват на своя видеоканал прогноза за започналия месец – само ако ясновидците  видят  в  този месец нещо важно. Прогнозите им  никога не са абсолютни, но общата същност на  бъдещи събития от The Farsight Institute определено улавят, а с някои сценарии съвпадението е  почти 100%. На The Farsight Institute публикува нов видеоклип с прогнозите си за месец август, които сега предлагаме на нашите читатели.

В общи линии това е списък на събитията, за които се разказва в клипа:

1. Силно земетресение или експлозия в един от мегаполисите в САЩ. Разрушени сгради и пътища в цялото зрително поле. Гигантски стълбове прах и дим. От небето падат самолети. В близост до града има водна повърхност и планински върхове.
2. Масови сблъсъци с полицията в една много гореща страна. Всеобщ хаос. Хора с мургава кожа нещо крещят и се борят за нещо. Може би това е в Близкия изток, но по-скоро в Южна или Централна Америка – често се чува испански.
3. Екстремно събитие в океана. Голям круизен лайнер. Латински акцент на палубата. Може би има празник. Изведнъж всички пътници се ужасяват от нещо. Много бързи, тежки вълни, много агресивни, тъмни облаци.
4. Голям град, посещаван от тълпи от хора. Повечето от хората по улиците са с европейски облик. Това изглежда като официален празник, и някаква церемония. Изведнъж идва новина: удар по голяма важна сграда. Сградата и инфраструктура са унищожени. Хората реагират много емоционално на събитието. Чува се, че сега това ще бъде кошмарно за живота на хората и бизнеса.
5. Голям кораб търпи бедствие в морето. Много хеликоптери. Хората се спасяват.
6. Реактивен самолет изстрелва ракети и се врязва в сграда. Появява се голям кратер. Огромен пожар.

ДРУГИ НОВИНИ