Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

The Daily Mail: САЩ крият огромно НЛО в секретната Зона “S4” (снимка)

в Свят
Loading...

Изследователите смятат, че властите в САЩ крият огромно, 30-метрово НЛО в “Зона S4”, пише The Daily Mail. С помощта на програмата Google Maps уфологът Скот Уоринг е открил тайнствена писта за излитане и кацане в южната част на щата Невада. След това решил да започне собствено разследване.

През 2010 година на снимка в Интернет, направена в Зона S4, тоя видял загадъчна постройка с триъгълен покрив и няколко хангара до нея. Обектът се намира на няколко километра от базата на ВВС на САЩ “Едуардс” или Зона 51.

“Сигурен съм, че в тази зона се намира 30-метрово НЛО. Някои хора намериха тези снимки на картата в Google и смятат, че това е Зона S6, но това не е така. Аз знам това от 2010 г.”, заяви Скот Уоринг.

Информацията по този въпрос, която се появява в медиите, носи доста противоречив характер. Някои учени са сигурни, че в базата “Зона S4” функционира някакъв научен обект, където разработват летателни апарати на основата на извънземни технологии.

“В действителност намерих три НЛО в този район, но този извънземен обект, който се намира тук, е потресаващ и огромен. Това е 30-метров диск, който е разположен в най-голямата сграда с контролирана температура. Изглежда апаратът не може да лети на този етап и затова около него има отварящ се на 180 градуса хангар, от който може да бъде даден старт”, казва уфологът.

Думите на Скот Уоринг потвърждава още един специалист в тази област – Стивън Бероун. В края на февруари с помощта на камери за нощно виждане той фиксирал полет на няколко ярки огнени сфери, които кръжали в нощното небе над зоните 51 и S4. /БЛИЦ

 

Последни от Свят

Отиди Горе