Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров? (ВИДЕО)

в Конспирации

Изследовател, който се крие зад псевдонима „Преподобният Мишел Хопкинс,“ наскоро е направил изненадващо откритие. Открита е точка в южната част на Тихия океан, където апаратурата е отчела излъчване е огромна мощност, пише secon.

След като са проверени координатите на мястото се оказало, че това е непознат безименен остров, за който да се получи информация  е почти невъзможно.

Прави впечатление, че на малък остров, който е добре скрит от любопитни очи в океана, има летище, съвременна инфраструктура, има много различни сгради, сред тях и жилищни, както и складове за петролни продукти.

Въпреки че това не е най-важното – на него има и сграда със структури, които са подобни на тези, използвани в спорната система HAARP, която от своя страна, според някои версии е продължение на технологиите на известния физик Никола Тесла.

Авторът на находката, който се крие засега, предположи, че дейността на тези установки може да е причина за две скорошни земетресения. НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

• ”Дупки В Небето” – H.A.A.R.P. (ФИЛМ – БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ)

13 неща, които не знаете за скаларните оръжия

Тайната централа на Новия световен ред е открита на необитаем остров? (ВИДЕА)

loading...
Технологиите на Никола Тесла работят на неизвестен остров? (ВИДЕО) by

Последни от Конспирации

Отиди Горе