Тайното учение на богомилите (ВИДЕО)

в Любопитно

стойчоСтойчо Керев : ”Години наред ни учеха, че сме племе от предатели, братоубийци, богохулници и проклети от Бог. Преди да гледате този епизод, Ви моля да се замислим всички. Да се вслушаме във вътрешния си глас – дали наистина се чувствате предатели, братоубийци, богохулници и проклети от Бог. Все едно британците не са го правили, руснаците също, да не говорим за французите и испанците. Все едно в Италия няма нито едно братоубийство и измама. Време е да се замислим… сериозно.”

Труповете на 60 хиляди изклани и обезглавени духовни учители се въргалят в калищата на имеперията на българите. Но дали това въобще е истина? Науката отказваше да спори. До днес, когато фактите от нашите християнски храмове, паметниците в градовете на Европа и летописите са разчетени от експерти. Лъжата се е разпространявала умишлено. Друг извод би звучал като поредната спекулация.

Богомилите не са изгаряни на клади от български цар. Умишлените спекулации с тази част от нашата история са факт. Доц. д-р Веселина Вачкова в продължението на разказа за тайното учение на богомилите. / Новото познание

maga

loading...
Тайното учение на богомилите (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе