Тайната космическа програма на световния елит (ВИДЕО)

в Конспирации

Привържениците на конспиративните теории смятат, че илюминатите  отдавна владеят  фантастични технологии, които те използват за изследване на космическото пространство за собствени користни цели. Че те отдавна имат бази на Луната и Марс, но всичко това е внимателно скрито от широката общественост. Само че скритото  рано или късно става явно, а   дори и „най-големите тайни“ все някога достигат до всички.

Има две теории за това, откъде световният елит се е сдобил с  фантастичните технологии. Една от тях гласи, че всичко това е получено благодарение на катастрофата на НЛО,  за което  подробно се разказва в следващия документален филм, посветен на  тайната военна база на САЩ  „Зона 51“ (на руски):

Според втората теория, извънземни и пришълци от паралелен свят (от бъдещето) никога не биха позволили на земляните да използват техните технологии. А може би Земята има достатъчно свои гениални изобретатели, които отдавна са измислили и вечния двигател, и антигравитационната технологията, и безплатната “нулева” енергия, и много, много повече неща, което граничи с научната фантастика, обаче всички тези изобретения са засекретени от илюминатите и сега те ги използват само за себе си. Самите изобретатели или живеят инкогнито и се страхуват за живота си и живота на своите близки, или просто изчезват безследно от този свят.

Бившият консултант на „НАЙ Ричард Хоугланд – е един от тези, чрез които изтича някаква информация за тайните космически програми на световно правителство. Според него, винаги е имало хора, които са допускали изтичане на секретна информация за Луната и Марс, но за световно правителство винаги е било лесно да превърне всичко това в шега и да го припише на въображението на някои журналисти – и това работи винаги добре.

Независимо от това, пише Хоугланд, той е бил свидетел как през  1976 г. земният кораб  „Викинг“ каца на Марс, заедно с други служители на НАСА и служители на канала  Ен Би Си Ричард по това време се намира в ЦУП на  космическата агенция и на  монитора вижда всичко това в  цветно изображение.

Именно тогава всички забелязват, че небето на Червената планета е синьо. По-късно служители на НАСА го правят жълто-кафяво. Всичко това е само част от тайната космическа програма световния елит.

Майорът в оставка Робърт Дийн участва в още една тайна програма – проучване на реалната заплаха от  извънземни. Извънземните са на Марс, казва той, поне от петстотин години. В екваториалната част на Червената планета се намира тяхната най-голяма, действаща и сега, база, заснета от апарата “Маринър”.

Така се случва, че служителите на НАСА допускат изтичане на тази информация, но те успяват лесно да се измъкнат от тази ситуация – нали тогава се появява версията, че космическата агенция не прави полети нито на Луната, нито на Марс, а всичко това се снима в холивудските павилиони или на някакви безлюдни острови?

В същото време, казва Дийн, ние правим полети и до Луната, и до Марс отдавна и редовно, сблъскваме се и имаме контакти с развит извънземен разум. Освен това, в света има наука, която е много по-развита от официалната, и тя е най-малко на сто години, докато в това време човечество използва остарели знания и технологии, като тъне в бедност и невежество.

А напреднала науката отдавна е открила, например, енергията на “нулевата точка”, която е безгранична и напълно безплатна енергия, която може да направи живота на земята рай. Да не говорим и за други фантастични открития. Въпреки това за световния елит това не е нужно, в противен случай ще загуби властта над света.

Правителството в сянка има не само своя напреднала наука, но също така има своя собствена армия, флот, космически програми, и всичко това се базира на научнофантастични технологии, за които човечеството няма никаква представа, като често приписва някои необясними явления, които се случват в нашия живот, на извънземни.

Но едва ли илюминатите някога ще се съгласят да дадат  всичко това на обикновените хора, защото за тях най-важното е да  запазят властта си над света. / Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

 

loading...
Тайната космическа програма на световния елит (ВИДЕО) by

Последни от Конспирации

Отиди Горе