вашият виртуален всекидневник

СВОБОДАТА ПРИЯТЕЛИ Е САМО НАЧАЛОТО… ИЛИ КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СВОБОДАТА ???

в България

ТАКТИКИТЕ НА САЩ-ИЗРАЕЛ ( ЦИОНИЗМА ) ЗА ВРЪЩАНЕ КЪМ РОБСТВОТО НА СТРАНИТЕ ОСВОБОДИЛИ СЕ ОТ НЕГО, КАКТО И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО НА ТОЗИ ФАКТ !


МАЛКО ” БУДНИ ” ХОРА ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ СИ ДАВАТ СМЕТКА КАК ЩЕ СЕ ПОСТИГНЕ СВОБОДАТА НИ И КАКВИ НЕИЗБЕЖНИ МЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖАТ, ЗА ДА Я ЗАПАЗИМ ДЪЛГОСРОЧНО !

ПО-ДОЛУ НАГЛЕДНО ЩЕ ПОСОЧА ЩАТСКИТЕ ИЗПИТАНИ ТАКТИКА ЗАДЕЙСТВАНИ СРЕЩУ ВСЯКА СТРАНА ИСКАЩА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТЯХ – ( БАНКЕРСКИЯ ЦИОНИЗЪМ ).

СЛЕД КАТО ИЗВОЮВАМЕ НЕЗАВИСИМОСТТА СИ ЧРЕЗ ИЗБОРИ ИЛИ ПРЕВРАТ , СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА САЩ – ИЗРАЕЛ – ТУРЦИЯ , МОМЕНТАЛНО ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТ КОНТРА МЕРКИ !

1 – САЩ-ИЗРАЕЛ ЩЕ ОПИТАТ НА ПЪРВО ВРЕМЕ ДА ПОДКУПЯТ И АКО НЕ СТАНЕ ДА ИЗПЛАШАТ БЪЛГАРСКИТЕ ВОДАЧИ !

2 – АКО НЕ УСПЕЯТ С ГОРНИТЕ МЕРКИ ЩЕ АКТИВИРАТ ТЕХНИТЕ ”неПРАВИТЕЛСТВЕНИ” ОРГАНИЗАЦИИ….
– ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО
– Български ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ
– АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ
– ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА

И ДРУГИ ПОДОБНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ КАТО
ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЯНИ ВСЯЧЕСКИ ОТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВОДЕЩИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ЩЕ БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ЮДЕЙСКИ СЪБРАТЯ
ПО СВЕТА – САЩ , ЕС , ТУРЦИЯ , ИЗРАЕЛ.

3 – ПРИ НЕУСПЕХ НА ГОРНИТЕ ПРОВОКАЦИИ ЦРУ-МОСАД , ЩЕ СТАРТИРАТ ГЛОБАЛНА МЕДИНА ВОИНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ КАТО УСПОРЕДНО С НЕЯ ЩЕ АКТИВИРАТ И ТЕХНИТЕ ПОДОПЕЧНИ ФИНАНСОВИ ОРГАНИЗАЦИИ ( МВФ – ЕЦБ – СБ – БНБ – СЗО – НАТО – ОССЕ ) ДА ОКАЗВАТ ИКОНОМИЧЕСКО И ОБЩЕСТВЕНО ДАВЛЕНИЕ ВЪРХУ НОВАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА ВЛАСТ.

ТАЗИ ТАКТИКА СЕ ПРИЛОЖИ С УСПЕХ СРЕЩУ ГЪРЦИЯ , НО ТАМ РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ ”ЦИПРАС” БЕ ТЕХЕН ЧОВЕК ОЩЕ В НАЧАЛОТО С ЦЕЛ ДАВЛЕНИЕ НАД ЕС-ГЕРМАНИЯ ДА ПОДКРЕПЯТ АНТИРУСКИТЕ САНКЦИИ ИЛИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАИ ДА ИЗВЕДАТ ГЪРЦИЯ ОТ ЕС , КОЕТО ЩЕШЕ ДА БАНКРУТИРА ”ЕС” А С ТОВА И ГЕРМАНИЯ.

4 – В ТАЗИ ЧАСТ САЩ – ИЗРАЕЛ ДИРЕКТНО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ЛИКВИДИРАТ ВОДЕЩИТЕ ЛИЦА В СТРАНАТА.

ПРИМЕРИТЕ ДО ДНЕС СА МНОГО.

ПОСЛЕДНИЯ УБИТ ОТ ”ЦРУ” БЕ УГО ЧАВЕС !

5 – АКО ГОРНАТА ТАКТИКА НЕ ПРОРАБОТИ , ЦРУ – МОСАД МОМЕНТАЛНО ЩЕ ”ВКЛЮЧАТ” ВСИЧКИ НОВО НАСТАНЕНИ ИСЛЯМИСТ-ЛАХАБИСТКИ БЕЖАНСКИ МАЙМУНИ , ДОКАРАНИ В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ БЪДЕЩА ГРАЖДАНСКА ВОИНА И ПОСЛЕДВАЛА НАМЕСА ОТ ТУКАШНИТЕ ЩАТСКИ ВОЙНИЦИ , КОИТО МОМЕНТАЛНО ЩЕ ”УСМИРЯТ” БУНТОВЕТЕ ЧРЕЗ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ ”РАЗДАВАЙКИ” БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ-ДОМ НА ВСЯКА ОТ ВОЮВАЩИТЕ ЕТНИЧЕСКИ СТРАНИ С ЦЕЛ ТЯХНОТО МОМЕНТАЛНО УСМИРЯВАНЕ. ПРИМЕР ЗА ТАКЪВ РОД ДАВЛЕНИЕ-ТАКТИКА БЕ СЪРБИЯ И ПО-ТОЧНО НЕЙНОТО РАЗЧЛЕНЕНИЕ НА НЯКОЛКО ЕТНИЧЕСКИ РЕПУБЛИКИ КАТО ”КОСОВО” БЕ ВЕНЕЦЪТ НА ТОВА ”добронамерено” ЩАТСКО ДЕЛО. В НАШИЯ БЪЛГАРСКИ СЛУЧАИ , ”КОСОВО” ЩЕ БЪДАТ РОДОПИТЕ, ПИРИН И СТРАНДЖА И ЛУДОГОРИЕТО.


ЕТО ТОВА СА ОБЩО ВЗЕТО ОСНОВНИТЕ ТАКТИКИТЕ НА САЩ – ИЗРАЕЛ ПО ОВЛАДЯВАНЕ И КОНТРОЛ НАД ДАДЕНА СТРАНА ИЗПЛЪЗНАЛА СЕ ОТ ЛАПИТЕ НА ГЛОБАЛНИЯ ЛУЦИФЕРСКО ЦИОНИЗЪМ ПРЕДСТАВЕН ОТ САЩ – ИЗРАЕЛ – ТУРЦИЯ – ЕС.


НАЯСНО СЪМ ,ЧЕ ТАКА ПРЕДСТАВЕНИ НЕЩАТА ЗА НЯКОИ ИЗГЛЕЖДАТ ОТЧАЙВАЩИ ,НО ИМА НАЧИН ЧРЕЗ , КОЙТО МНОГО СТРАНИ УСПЯХА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ЮДЕЙСКАТА БАНКЕРСКА ПРИМКА ПО-ДОЛУ ЩЕ ПУБЛИКУВАМ СТРАНИТЕ УСПЕЛИ ДА СИ ИЗВОЮВАТ НЕЗАВИСИМОСТТА ОТ САЩ !

ЕКВАДОР
БОЛИВИЯ
БРАЗИЛИЯ
АРЖЕНТИНА
КУБА
РУСИЯ
КИТАИ
ВИЕТНАМ
УНГАРИЯ
БЕЛАРУС
КАЗАХСТАН
СЕВЕРНА КОРЕЯ
ВЕНЕЦУЕЛА
ЮАР
ИНДИЯ
и други.


ТОВА СА СТРАНИ, КОИТО В РАЗЛИЧНИ ПЕРИОДИ УСПЯХА ДА ЗАЛИЧАТ ЩАТСКОТО ВЛИЯНИЕ НАД СОБСТВЕНАТА ИМ ПОЛИТИКА , ИКОНОМИКА И НАРОД. ТЕЗИ СТРАНИ ПОСТИГНАХА СВОБОДИТЕ СИ ЧРЕЗ НЯКОЛКО ПРОСТИ ПАРИРАЩИ КОНТРАДЕЙСТВИЯ.

НА ЩАТСКИТЕ ТАКИВА :

1 – СЛЕД ИЗЗЕМВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО ОТ СЕГАШНИТЕ български ПОЛИТ-ПУМИЯРИ, МОМЕНТАЛНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЮДЕЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ , НАТО – ЕС , УСПОРЕДНО С ДАВАНЕ НА ЕДНОМЕСЕЧЕН СРОК НА ЩАТСКИТЕ БАЗИ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ.

2 – СРОЧНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И СЛУЖБИ ДО НИВО МИНИМУМ 100 000 ДУШИ. МОМЕНТАЛНА МОЛБА ДО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ИЗПРАТИ НА ТЕРЕН НЯКОЛКО ДИВИЗИИ ,КОЙТО ДА БЪДАТ ГАРАНТ ЗА СИГУРНОСТТА НИ ДО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ. ЗАКУПУВАНЕ НА МОДЕРНА РУСКА ВОЕННА ТЕХНИКА , КОЯТО ЩЕ ГАРАНТИРА НЕНАМЕСАТА ПО ВОЕНЕН ПЪТ НА САЩ В ПОЛИТИКАТА НА НОВООСВОБОДЕНА БЪЛГАРИЯ.

3 – СВЕТКАВИЧНА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ВЪН.

4 – МОМЕНТАЛНО ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА НА ВСИЧКИ МЕДИЙНИ РУПОРИ НА ЦИОНИЗМА… БТВ , КАНАЛ-1 , НОВА-ТВ , ТВ-7 , ПЛАНЕТА-ТВ , ФЕН-ТВ , ДАРИК РАДИО , ТВ-ЕВРОПА , БЪЛГАРИЯ ОН ЕР , ТВ+ И ДРУГИ.

5 – АРЕСТ НА ВСИЧКИ ВИСШИ УЧАСТНИЦИ И ПОДДРЪЖНИЦИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ, ИКОНОМИЧЕСКИЯ, ПОЛИТИЧЕСКИЯ, МЕДИЙНИЯ, ОТБРАНИТЕЛНИЯ, ПРАВОСЪДНИЯ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ, ПОДКРЕПЯЛИ И ПОДДЪРЖАЛИ ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИШНИЯ ЩАТСКО-ЮДЕЙСКИ АНТИБЪЛГАРСКО ЕТНИЧЕСКИ ГЕНОЦИД. ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙНО ИМУЩЕСТВО И ФИНАНСИ. ЗАБРАНА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ДА ЗАЕМА ВИСШИ ДЛЪЖНОСТИ, В КОЙТО И ДА Е СЕКТОР ОТ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА , ПОЛИТИКА, СИГУРНОСТ, КАКТО И ОБЩЕСТВЕН ЖИВОТ.

6 – МОМЕНТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ СТРУКТУРООПРЕДЕЛЯЩИ ОТРАСЛИ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И НА ТЕЗИ СВЪРЗАНИ С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ”БНБ” , ЛИКВИДИРАНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД, ЗАБРАНА НА ТЪРГОВИЯТА С ПАРИ , ЛИХВАРСТВОТО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТЪРГОВЕЦА, БАНКИ , БЪРЗИ КРЕДИТИ И ЛИЗИНГОВИ КОМПАНИИ. ОТКЪСВАНЕ НА ЛЕВА ОТ ЕВРОТО И ВЪВЕЖДАНЕ НА ”ЗЛАТЕН ЛЕВ” ЗА КОЯТО ЦЕЛ, БЪЛГАРИЯ ПРИТЕЖАВАМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗЛАТНИ ЗАЛЕЖИ В ЦЯЛА ЕВРОПА. СЪЗДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНА СПОМАГАТЕЛНА КАСА ПОДПОМАГАЩА ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ С РАБОТНИ ИДЕИ ДА ЗАПОЧНЕ ДЕЙНОСТ БЕЗ НИКАКВА ЛИХВА, А САМО ЧРЕЗ НАЧАЛНА ТАКСА В РАЗМЕР НА 0,5 ПРОЦЕНТА ОТ ЦЯЛОСТНАТА СУМА КАТО ПЪРВАТА ГОДИНА ЩЕ Е ГРАТИСНА ПО ПРИМЕРА НА КИТАЙ , ИНДИЯ , ИРАН И др.

ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА КЪМ НОВИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ СИЛИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ САЩ-ИЗРАЕЛ.
БРИКС – БРАЗИЛИЯ ,РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАЙ , ЮЖНА АФРИКА.
ШОС – КИТАЙ , РУСИЯ , КАЗАХСТАН И др…

ОНД – РУСИЯ , КАЗАХСТАН , БЕЛАРУС , АРМЕНИЯ И др…

– ЮЖНА АМЕРИКА
– АФРИКА
БЛИЗКИЯ ИЗТОК – ИРАН , СИРИЯ , ЛИВАН , ИРАК , АЗИЯ

7 – НАЛАГАНЕ НА СЕМЕЙНИТЕ БЪЛГАРСКО-ПРАВОСЛАВНИ ЦЕННОСТИ В УЧИЛИЩАТА И ОБЩЕСТВОТО УСПОРЕДНО С МОМЕНТАЛНОТО ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ИСЛЯМСКО-ЮДЕЙСКИ ТАКИВА.

8 – ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДАЛИ СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ И ПРИЗНАВА ЛИ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА  НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. АКО ИМА ЛИЦА НЕ ПРИЗНАВАЩИ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И НЕ ПРИПОЗНАВАЩИ БЪЛГАРИЯ КАТО ТЯХНА СОБСТВЕНА РОДИНА ТО В СРОК ОТ ТРИ СЕДМИЦИ ЩЕ ИМ БЪДЕ ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪРНЕ В СТРАНАТА ПРИПОЗНАТА ОТ ТЯХ КАТО РОДНА МАЙКА.


ПРИЯТЕЛИ ТОВА ПО-ГОРЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИНА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ЩАТСКАТА ЮДЕЙСКА ТАКТИКА ЗА ПОРОБВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ НАРОДИ , КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ И ОСЪЩЕСТВИМ АКО ИСКАМЕ СВОБОДА ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МИЛИ БЪЛГАРИ СИ КУПЕТЕ ГРОБИЩНИ ПАРЦЕЛИ, ЗАЩОТО САЩ – ИЗРАЕЛ — ТУРЦИЯ НЕ ПРЕДВИЖДАТ ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ДА НАСЕЛЯВАТЕ НАШАТА СОБСТВЕНА РОДИНА СЛЕД 2020 ГОДИНА.
ВРЕМЕ Е ДА УБИЕТЕ ”СТРАХЪТ” СИ И ДА ОСЪЗНАЕТЕ , ЧЕ ВИЕ ИЗБИРАТЕ ДНЕС ДАЛИ УТРЕ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ДЕЧИЦА ЩЕ ИМАТ КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ…
ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ ДОЖИВЕЯТ ДО УТРЕ

Иван Баичев, Фейсбук

Loading...
loading...
loading...
СВОБОДАТА ПРИЯТЕЛИ Е САМО НАЧАЛОТО... ИЛИ КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СВОБОДАТА ??? by

Последни от България

Отиди Горе