Свети Далавери Симеонов

в България

Така организираната престъпност владееща и тероризираща територията се опитва да канонизира един отявлен криминален субект в светец. Това се случи снощи, когато поредното (дез)информационно създание на ДеСе “Епицентър” разпространи състава на проектокабинета Борисов3. Ето го и оригиналното словоблудство:

Лобистът Гамизов е отпаднал в разговорите, въпреки натиска на Валери Симеонов

Кабинетът “Борисов 3” – четири вицета и 17 министри. Ето кои са обсъжданите имена

(Няма грешка! Обикновено заглавията имат ПОД-заглавия, а този парцал има НАД-заглавие.)

Тук е моментът да припомня, че аз бях първият, който се усъмни “Ще ни натресат ли Гамизов за министър енерГЕПИка?“, още на ПЕТИЯ ден след приключването на последните парламентарни избори. Изглежда черна котка му е минала пътя на енерГЕПИйния “експерт”?

Няма да се спираме върху всички спрягани кандидат-министри, а само върху позицията министър енерГЕПИка. И ето какво четем в “Епицентър”:

“Патриотите поискаха министерството на енергетиката, но първоначалният вариант със Стефан Гамизов отпадна. Борисов държи лидерите на коалиционния партньор да влязат в управлението, заради което Валери Симеонов изглежда най-логичният избор. Той бе председател на ресорната комисия в 43-ото Народно събрание. Малко известен факт е, че Симеонов бе с основна заслуга за удържането на цените на тока през последните три години.

Не е изключено обаче ГЕРБ да задържи този сектор и да заложи отново на Теменужка Петкова. Ако това се случи в замяна от партията, спечелила изборите, предлагат на патриотите – икономиката и екологията, с което до голяма степен ще задоволят претенциите на коалиционните партньори.”

А сега слагаме този микроб под микроскоп и го разглеждаме повече от внимателно. И какво виждаме там?

1-во – Далавери не е бил председател на ресорната (постоянната по енерГЕПИка) комисия в 43-то НС (неин председател беше Делян Добрев), а изкуствено му беше създадена ВРЕМЕННА комисия, която да разследва състоянието в енерГЕПИката от Адам и Ева до 15-ти януари 2015-та г.
Многократно съм ви разказвал и показвал престъпленията на същата тази комисия и, понеже те нямат край ще продължавам да го правя и в бъдеще, но сега ще ви обърна само внимание върху крайния резултат от нейната дейност. (“На българския роб, с любов! 2“) Всички ОСЕМ члена на комисията НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ с написаният от “експерта” Гамизов доклад и го подписаха с ОСОБЕНО МНЕНИЕ!!! Това е абсолютен световен рекорд! Резултатът – ние още по-бедни, а те още по-богати.

2-ро – Нито е “малко известен факт”, нито е факт, нито е истина, че Далавери имал “основна заслуга за удържането на цените на тока …”. Естествено, че парцала на ДеСе е обърнал истината на 180°. Гамизов и Симеонов внесоха проектозакон, с който искаха да ни оскъпят тока, за да направят услуга на двата “американски” ТЕЦ-а, като им дадем парите, за които са у нас предварително, а нашите двама “убавци” да си поделят комисионната. (“Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката“) Същите двама са със съществен принос и при грабежа по присъдата заради спряния проект АЕЦ “Белене”. Същите двама са и в основата на грабежа, с “удължаване” живота на блокове 5 и 6, в АЕЦ “Козлодуй”. Съобщавам и маркирам само най-значимите им престъпления. Ако те не се бяха случили тока не само не трябва да поскъпва, но и трябваше вече да е поевтинял с поне 20-30%.

За Теменужка Петкова, според “Епицентър” или добро или нищо?

Ще приключа със следното. Исках да измисля и използвам смешно и обидно име за парцала “Епицентър”, но като размислих малко се въздържах. Самото заглавие на този парцал е БЕДСТВИЕ. Смисълът на думата заета за заглавие на “медията” означава точка от повърхността на земята, под която се случва земетресение. Казано по-кратко – целта на тези “журналисти”, а не само от тази “медия” е сриването на България до нивото на земята и пълното и обезселяване. За един убиец има ли по-обидно от това да му кажеш истината, че е убиец?

В материала са използвани нагледни материали, използвани в предишни истории да “геройствата” на дуото. Ето и още един:

Ще продължим да следим развитието на смъртоносната зараза.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

loading...
Свети Далавери Симеонов by

Последни от България

Отиди Горе