Стойчо Керев: Американските медии и политици срещу Тръмп. Кой плаща сметката?

в Свят

Един от най-спорните американски президенти на САЩ Барак Обама заяви, че няма да последва политиката на своя предшественик Джордж Уокър Буш. Тоест да не критикува публично своя наследник. Той заяви, че ще атакува новоизбрания президент Доналд Тръмп, ако сметне това за „необходимо или от полза“, предаде Breitbart.

„Искам да проявявам уважение към поста и ще дам възможност на Тръмп да представи платформата и аргументите си, без да се появявам при всеки случай“, заяви Обама.

Обама не крие кой е най-близкия му приятел
Обама не крие кой е най-близкия му приятел

„Но като гражданин на САЩ, който се интересува от страната си, ако има промени, които не се отнасят до определени проектозакони, а до нашите ценности и идеали, ако смятам, че това е необходимо или от полза , ще се възползвам“, заяви Обама.

Специалисти по комуникации заговориха за организирана медийна атака срещу избрания президент Доналд Тръмп. Джордж Сорос е в основата на атаката, която по злост не отстъпва на похватите от студената война, твърди Димитър Недков в епизод 8 на Новото познание. Широко прокламираната свобода на словото е химера в САЩ. Дълго налаганите журналистически стандарти са в калта на зелените пари. Светът е изпаднал в стрес от грубите безпардонни внушения в новинарските емисии на водещи медиа оператори.

Планетата вече живее в ерата на хибридните войни и обезличаването на християнските ценности. Те са заменени с наглоста да поканиш лица с неустановим произход и намерения на гости в Германия и да се кандидатираш за четвърти мандат. Такива кукли на конци са обявявани за фактор на стабилност, а останалите са диктатори. / От Стойчо Керев в Новото познание

 

loading...
Стойчо Керев: Американските медии и политици срещу Тръмп. Кой плаща сметката? by

Последни от Свят

Отиди Горе