Стефан Гамизов: Не посягайте на безценното ми!

в България

Световно (не)известният енерГЕПИен “експерт и борец” на, па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов разкри истинската си ценностна система, заставайки “мъжки” в защита на министър енерГЕПИка.

Това се случи на Фейсбук стената му, миналия понеделник, когато предстоеше гласуването на проектозакона за оказване помощ на НЕК, заради грабежа АЕЦ “Белене”, в който Петкова играе съществена роля.

Ето как изглежда изригването на “експерта”:

Този “рядко честен човек”, с рядко срещано срамно име ни струва на всички нас до сега минимум 2 милиарда и половина лева, по-само две гигантски престъпни схеми. Плащането към двата “американски” ТЕЦ-а, което уж щеше да поевтини тока от тях с 31%, но не би, и сега за плащането към Атомстройекспорт, за НИЩО.

Преди по-малко от месец ви провокирах да отговорите на въпроса за “Делът на Стефан Гамизов в грабежа АЕЦ “Белене“, но отговор все още няма. Пак там ви показах, как за близо ТРИ месеца от произнасянето на присъдата по грабежа АЕЦ “Белене” енерГЕПИйния “експерт” НИТО ВЕДНЪЖ не беше споменал името на министър енерГЕПИка. А при първото намекване за съучастието и в схемата той скача, като “лъв”.

Това е истинският Стефан Гамизов. Въздържам се давам оценки и квалификации на тези, които му вЕрват и си явремето с болните му брътвежи. В същото време той живее пре-раскошно и обикаля света, за наша сметка, а от време на време ги радва със снимки от круизите си.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

Стефан Гамизов: Не посягайте на безценното ми! by

Последни от България

Отиди Горе