Стана ясна първата кандидат-президентска двойка

в България

Икономистът Румен Гълъбинов и адвокат Веска Волева са първата обявила се кандидат-президентска двойка за предстоящия вот за „Дондуков”2 – от името на ПП „Българско национално обединение”(БНО).

„Румен Гълъбинов е готов да смени Росен Плевнелиев на „Дондуков”2, а Волева – Маргарита Попова. Двамата имат подкрепата и на политически клуб „Звено”, Граждански форум “Промяна”, Български наказателен отряд и Асоциацията на пенсионерите.

„Корупцията и липсата на върховенство на закона, както и фактът, че у нас няма реална пазарна икономика, а такава, основана на обществени поръчки и еврофондове” – това е основният проблем на България по думите на Румен Гълъбинов. Според него и подгласничката му президентската институция има маса правомощия, от които не се възползва.

Според Гълъбнов и Волева дебати в НС трябва да се предизвикват от държавния глава за ролята на монополите, АЕЦ „Белене”, електро-разпределителните дружества, които съдят и най-вероятно ще осъдят България.

Да се върнат българите в България би била една от основните задачи, които си поставя кандидат-президентската двойка Гълъбинов-Волева. / КРОСС

loading...
Стана ясна първата кандидат-президентска двойка by

Последни от България

Отиди Горе