Срамувам се от народ, който може да допусне тип, като тоя кабелар, да се изживява като министър – председател

в България

Срамувам се от народ, който може да допусне тип, като тоя кабелар, чиято „интелигентност“ е изписана на мутрата му, да се изживява като министър – председател. По btv тоя тип, заяви, че щял да остави Петър Москов като министър, защото НЯМАЛО КОРУПЦИЯ ПРИ МОСКОВ И ОБВИНЕНИЕТО МУ НЕ БИЛО ЗА КОРУПЦИЯ.

НИЩО, ЧЕ Е ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ТО КЪМ ЕРДОГАН, КАБЕЛАРЮ С ТРИ ПРЪСТА „ПАТРИОТАРСКО“ ЧЕЛО!

Кабеларят изплещи купища манипулации как щели да спасяват държавата и пропусна да обясни бакалската колко струва държането на бай уя под шлифера на Боко.

Срам ме е, че в тази територия няма никаква ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЧЕ ИМА САМО ТЪРГАШИ И ИЗМЕКЯРИ, КАКТО И ОВЦЕ, И ГОВЕДА, НАРЕЧЕНИ НАРОД, КОИТО САМО СЕ ХИЛЯТ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ И СЕГА ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТ И НА ЕДИН КАБЕЛАР. КАКТО И НА ИЗМЕКЯРИТЕ МУ – АГЕНТА НА ДС И ОТВРАТИТЕЛНИЯ ЛИЦЕМЕР АТАКИСТ.

Хак да си ви Боко и компания с „нова премяна“.

След като няма прокуратура и правосъдие в тази държава, още по-жалкото е, че не се намери и нито един със сърце, за да ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО ТАЗИ ПАСМИНА.

П.П. Имах участта да имам контакт с тоя тип кабелар, докато правех предаване в кабеларката му. Потрес. Отврат. Това обаче е друга тема, от която ми се повръща.

Веселина Томова, Аfera.bg
Колаж: Матей Димов

loading...
Срамувам се от народ, който може да допусне тип, като тоя кабелар, да се изживява като министър – председател by

Последни от България

Отиди Горе