Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Сорос призна, че е отговорен за държавния преврат и масовите убийства в Украйна

в Свят
Loading...

ANONYMOUS BULGARIA

С извадки от статия на Кърт Ниммо | Infowars.com

Ето, защо в България сороските активисти толкова усърдно защитаваха това, което се случваше на „ЕвроМайдана“. Въпреки, че за да успеят, техните украински колеги използваха за целта проливане на много кръв – и въпреки, че се проля, българските сороски активисти не отстъпиха от позицията на техните американски донори.

САЩ, чрез Уол Стрийт, са финансирали комунистическите революции, както и оцеляването на комунистическите държави, следователно е невъзможно САЩ наистина да са срещу комунизма. Тогава защо наблюдаваме привидна борба на САЩ срещу комунизма? Фактически комунизмът е създаден като форма на управление за Новия световен ред, тоест за глобална употреба, не за локално облагодетелстване на групи от индивиди в отделни държави или групи от държави. Това бойкотира създаването на Новия световен ред и унифицираното управление на света под егидата на комунистическата идеология. Така комунистически държави, които не следват плана за създаване на този нов световен ред, се превръщат във врагове на “демокрацията”, преднамерено заблуждаващ термин, използван да прикрие действителния процес на налагане на световен комунизъм. Ето как регионалният и национален комунизъм стават врагове на световния Комунизъм, също както и всички държави, които не го подкрепят и не са съгласни да се откажат от своя суверенитет. Ето защо наблюдаваме необяснимата привидно аберация, при която комунистически страни са финансирани и подпомагани, а страни които са се отказали от комунизма са атакувани.
А каква е истинската цел на Новият световен ред е друга тема и осветляването й едва ли ще е от полза дори и за тези които повярват, тъй като това е нещо, върху което човешките възможности нямат власт.

Джордж Сорос каза на Фарид Закария от CNN, че той е отговорен за създаването на фондация в Украйна, която в крайна сметка да допринесе за свалянето на някой избран за лидер на страната и инсталирането на подбрана хунта от Държавния департамент на САЩ.

Първо за Украйна, едно от нещата, за които много хора признаха беше, че вие по време на революциите от 1989 г. финансирахте множество дисидентски дейности, групи на гражданското общество в Източна Европа и в Полша, Чешката република. Правите ли подобни неща в Украйна? – го попита Фарид Закария.

Нота: Драги българи, които ни четете, обърнете внимание на тези детайли – тези фондации съществуват и в нашата родина, създадени са също началото на режисирания преход и продължават да ни създават илюзията за демокрация, докато продължаваме да затъваме икономически. Сами виждате до къде сме стигнали, че тези западни сили не мислят да ни направят достойни граждани на този свят. Естествено демонизираната Русия е винаги в епицентъра на оправданието, че се намираме в тази икономическа реалност.

Аз създадох фондация в Украйна преди Украйна да стане независима от Русия. А фондацията функционира оттогава и играе важна роля в събитията в момента, отговори Сорос.

Добре известно е, че въпреки забраната на медиите да споменават, Сорос работеше в тясно сътрудничество с USAID – бивш клон на ЦРУ, National Endowment for Democracy (NED) – сега извършват работата, която се възлагаше преди това на ЦРУ, Международния републикански институт (IRI), Националния демократически институт за международни дейности (NDI), Freedom House и Института Алберт Айнщайн за да инициира серия от цветни революции в Източна Европа и Централна Азия веднага след проектираното разпадане на Съветския съюз. Една от целите на режисирания сценарий също беше в последствие да се хвърля вина за всичко на СССР, за нещата които се случваха в последствие в тези „освободени“ от комунистическия режим страни. По темата, как се правеше това препрограмиране в България – сме писали ето тук.

Нота: Обърнете внимание, че всичките изброени донори са също така донори на тинк танковете в България, които така умело прокарват вредните за българите идеи на финансовият елит и правителството на САЩ.

Много от участниците в Киевския „ЕвроМайдан“ бяха членове на финансирани Неправителствени организации (НПО) на Сорос и/или бяха тренирани от същите НПО в много семинари и конференции, спонсорирани от Международния фонд Ренесанс (IRF) на Сорос, и негови различни институти и фондации на Отворено общество. IRF, основан и финансиран от Сорос, се похвали, че е допринесъл „повече от всяка друга донорска организация“ за „демократичните промени“ в Украйна – пише Уилям Ф. Джаспър.

Нота: Обърнете внимание на сериозните детайли, които ви представяме от дълго време ние и други активисти, защото всички вие можете да бъдете един ден тези, които евентуално ще спрете подобни събития в България, и проливането на невинна кръв за интересите на правителството от Вашингтон и финансовия световен елит.

Тази трансформация доведе до това, че украинските служби за сигурност да бъдат контролирани от ултра-нацисти. През месец април беше обявено, че Андрей Парубий и други лидери на преврата са работили с ФБР и ЦРУ, за да оборят и убият сепаратистите, които се противопоставят на правителствената хунта инсталирана от Виктория Нуланд и Държавния департамент на САЩ. Парубий е основател на национална социалистическа партия в Украйна и в момента е шеф на Съвета за национална сигурност и отбрана на страната. – повече по тази тема тук

Сега, след като милиардера „шоколадов цар“ Петро Порошенко е президент на Украйна, усилието да се унищожи цялата опозиция в източната част на Украйна ще вдигне силна пара. Порошенко е почти перфектният избор за глобалистите и апаратчици на ЕС. Той седна в Съвета на Националната банка на Украйна и си сътрудничи с МВФ, Уолстрийт и на Европейската комисия. – ето още някои детайли за Порошенко.

Порошенко и лидерите от февруарския преврат сега убиват цивилни в Донецк като част от усилието в изкореняването на „про-руските екстремисти“ и „терористи“, т.е. въоръжени бойци от съпротивата, които се обявяват против „Десен сектор“ придружаван от американски наемници с помощта на ЦРУ. Има множество цивилни жертви също и в бунтарските градове Славянск и съседния Краматорск, като отговор срещу съпротивата срещу Киевската хунта. – повече тук

Военният отговор е с прекалено фашистки характер, включително терористичното подпалване и изтребление на цивилни в профсъюзния дом в Одеса от „про-правителствените размирници“ (т.е., паравоенни от Десен сектор), могат да бъдат пряко свързани с активността на Джордж Сорос и подхода на Държавния департамент на САЩ, представители на неправителствени организации (които са в действителност, на правителството на САЩ и на фронтовете на Уолстрийт), и USAID, NED, и зле именувания „Freedom House“ и т.н.

Авторът пише, че Русия може да очаква по-нататъшни провокации, особено сега. Финансовият елит и техните сътрудници от ЕС са решени да намалят и в крайна сметка да премахнат всяко предизвикателство от страна на Русия и страните от БРИКС, тъй като тези страни се противопоставят на неолибералния финансов дневен ред.

Струпването на въздушни и сухопътни военни сили на НАТО по границите на Русия в Източна Европа и пътуването на президента Барак Обама в Азия имат една-единствена цел, както Уейн Мадсен писа по-рано този месец. Видимите и невидимите сили, които диктуват политиката на техните политически марионетки във Вашингтон, Лондон, Париж, Брюксел, Берлин и други васални столици са решили да смачка БРИКС – развиващата се финансова сила обхващаща страните Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка.

Източник: infowars.com

Детайли от сценария: Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом? (+18)

Повече от ясно е, че в Профсъюзния дом, в Одеса, са били избити много повече от 42-ма човека, както се обявява публично. Пожара в сградата беше абсолютно режисиран и на органите на реда им е било заповядано да не се намесват, за да може наемните убийци да действат през това време. В тази публикация ще ви покажем доказателства за това, достигнали до нас благодарение на будните активисти в интернет и на хората от улиците в Украйна, които следят много от близо случващото се.

В началото, както виждате на долната снимка, по площада имаше значителна организация на групи от хора, някои от които подпалваха палатки по улиците. Възможно е да е било за отвличане на вниманието.

868024_original

Как стана така, че пожара се прехвърли към вратите на сградата, в определен момент или сигнал? Хората, които се криели зад вратите на партерният етаж са били нападнати от екстремисти от „Десен сектор“ и изгорени до кокал вътре. Първо са запалили едната масивна дървена врата…

868204_original

…после, всичките три:

the-revolution-will-not-be-televised

пристигнали пожарникарите, когато вече са били изгорени тотално вратите:

868445_original

В голямата и масивна 5 етажна сграда се виждаше, че беше запален само 1 кабинет:

873115_original

Кой би могъл да се добере до покрива на административната сграда? Може би тези, които са получили предварително ключовете за бравите, за да преминат стоманената решетка на вратата водеща към покрива….

869312_original

Опа, видяхте ли, какво се вижда до тези платени индивиди? Нека погледнем от близо:

875995_original

Точно така, това са приготвените от наемниците коктейли Молотов. Точно тези хора трябва да бъдат заловени. Виждаме им лицата, могат да бъдат открити и да бъдат накарани да кажат много неща за зверствата извършени срещу мирните граждани на Одеса. Но дали това ще се случи някога? Едва ли. Когато са замесени милиарди доларчета и евро, никой не се бърка. На долната част от снимката виждаме театъра в стил холивудски филм, за отклонение на вниманието – някои са накичени с лентичките на по-руски активисти (отбелязано в синьо)..

Ето и още от тези наемници (гледайте червените лентички на ръцете):

doc6f47b5xucpu1efxcr386_800_480

И още. Тук виждаме, че някои са въоръжени с огнестрелно оръжие, а органите на реда имат заповед да не ги закачат, както се вижда от снимката:

af6b003-10342647-564997840265220-204740024-n

Труповете на партерният етаж, където горяха вратите, където беше пожара – са изгорени до кокал. Много подходящо поставени на първото място, от където се влиза, не мислите ли?

10314036_813884701973323_3318472747460386319_n

7l5ezdw6zcq

Кога се появиха трупове и на другите етажи, там където не е имало огън?

1620710_615247695230118_500765971142006942_n

Горната снимка и долната са заснети под различен ъгъл. Обърнете внимание, че тук има дървени материали, които не са изгорели. Абсурдно е тези хора да са умрели на това място и причината да е била пожар. Парапета е дървен, радиатора не е обгорял, столове, маси от дърво не са били докоснати от огъня… Каква е тази барикада? Най-вероятно е направена за да блокират пътя към горните етажи на хората търсещи спасение от въоръжените и кръвожадни убийци, които са нахлули под прикритие…

869909_original

Погледнете следващата снимка, на женски труп, който е бил преместен от реалното място на смъртта. Вижте подлогата, следите. А на кого му е нужно да мести труповете, и защо?

872760_original

40f1a04a4ea19d62d0aa7d37e2b0600b

Видяхте ли и убития мъж? (следете и другите детайли) Нека го погледнем от близо:

870520_original

Точно така, застрелян е. Убит е от изстрел в главата и от раните му кърви.
А обърнахте ли внимание, че мъртвите са им обгорени само някои части на тялото, като например главите и дланите? Обърнахте ли внимание, че поясите им са разголени?

870520_original

Защо ли не са се подпалвали дрехите? По ръцете до китките са горени до костта. На тази снимка, както и на другите снимки виждаме, че има странна бяла смес на пода. Какво е това? Това е прах от пожарогасители… били са ползвани за да загасят вече умрелите/убити, за да не загинат самите убийци от огъня.

871114_original

На горната снимка виждаме момиче и момче, които не са били изгорени, нито са се задушили от дима, защото няма открити следи от огън на пода, който е дървен и е на 50 години вече, който би трябвало да пламне като слама. Както няма и сажди от дима по стените, така че не са се задушили. Те са били убити по друг начин! Най-вероятно и на двамата младежи са им били счупени вратовете от професионални убийци, докато са се забавлявали с тях изродите.

Обърнете внимание на следващата снимка:

877935_original

Дали е съвпадение? Дали убийците са си сменяли дрехите с убитите от тях? Това е древна и проста стратегия за заблуда. Барикадите са били по етажите, тук се вижда ясно. Също има и кръв на пода, също виждаме отново ясно и изгорената глава и длани. А разголения пояс е явно в следствие от бързото преобличане на труповете, от предварително накичените с про-руски лентички шпиони-убийци, които са се внедрили в сградата.

На долната снимка виждаме жена до асансьора, без дрехи от пояса надолу:

10152556_813884271973366_5885009223898479986_n

Най-вероятно е била изнасилена многократно от няколко убиеца, след което са и облели главата със запалимата течност и са я подпалили жива.

Вижте следващите снимки:

871648_original

Да, това са също човешки същества и не са изгорели в следствие на пожар, а са застреляни в главите, екзекутирани с огнестрелно оръжие.

 

871720_original

На долната снимка, която вече показахме по-горе, се виждат труповете с изгорени глави и длани, някои с разголени пояси… преобличани!

 

871968_original

Ето и още избивани хора:

1908321_813884395306687_277310469876468226_n

Убит от изстрели в главата, в лицето, екзекуция. Вероятно застрелян 3 пъти, защото е бил едър мъж, тежък за да се преборят с него лесно извергите. Ето и огнестрелните рани отблизо:

872555_original

И тук още една ужасяваща снимка. Убита бременна служителка в офис. Има хора, които чистят офисите, поливат цветята и т.н., през деня – най вероятно тази жена е била такава, честна и трудолюбива.

10007237_813884238640036_8202426887033602376_n

Обърнахте ли внимание на детайлите? Нека ги погледнем по-ясно, колкото и ужасно да е:

10007237_813884238640036_8202426887033602376_n

Била е удушена с кабела на лампата. Опитала се е да се съпротивлява, да се бори за живота си. На пода е паднала саксията с растението. Ето и ужасяващите викове за помощ на тази бедна женица, чуйте:

 

Чухте ли виковете ѝ за помощ? Хората, които снимаха си дадоха сметка, след което се вижда, че за да се замаже положението изкарват през съседния прозорец украинското знаме. Ура, вече е мъртво една трудолюбива майка и едно неродено детенце.

А тук се показва и самият убиец, след като я е удушил до смърт вече:

874312_original

Нека се видят сцените по подреден начин, за да го свържете всичко по-лесно:

874668_original

Вижте и едно изтекло в Yotube видео, на оцелял свидетел, който е бил вътре в сградата и не се бои да разказва истината:

 

Вече се говори, че е възможно убитите да са повече от 300 невинни души. Говори се, че са затваряли жени и деца в мазето и след това с брадви и бухалки са ги избили по особено жесток начин за да няма прекалено много огнестрелни изстрели.

Това ли искахте евромайданци и защитници на нелегално възкачената чрез кървав бунт власт, създаден бунт от Вашингтон и подкрепян от ЕС и Сегашния президент на България? Това ли искате соросоиди проклети, които плюете по Русия и защитавате САЩ и ЕС? Глупци заблудени и изроди платени.

24faa882af637e4de47b27f1c88bc6e3

За тази победа ли се борихте, за победата на Елита, за тези уроди?

vanrompuyashton-izbor_-390x354

Където журналистите са зорко наблюдавани от „мирните протестиращи“, какво говорят и отразяват?

1970623_4133170983538_1680789961_n

Ето още снимки от варварските масови убийства на мирни граждани в Дома на профсъюза, в Одеса, пълен с хора, които протестираха срещу нео-нацисткото правителство, срещу нео-нацистката Киевска хунта, възкачена от Вашингтон и подкрепяна от ЕС и Росен Плевнелиев, и българските активисти на тинк танковете:

dymdmosq9d8

324081_original

106239_original

 

За много от труповете, изродите убийци не са искали да губят време за да ги горят повече, както се вижда от много снимки.

323543_original

Още барикади и трупове.

105610_original

Отново разкопчани панталони и разголени пояси… преобличани трупове.

105737_original

Всичко, което ви говорят и разпространяват медиите трамплини на тинк танковете на американският елит е пълна пропаганда и лъжа. Мислете и се информирайте.

 

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе