Сорос плаща 1500$ за протестиращ срещу Тръмп, либерсткат се с: “Да убием Тръмп”

в Свят

Продължават Протестите срещу Тръмп:
Сорос плаща 1500$ за протестиращ

1500$ на седмица предлагат от организациите на Джордж Сорос на всеки, който е готов да бъде нон-стоп на стенд бай като протестър срещу избора на Доналд Тръмп за президент на Съединените американски щати. За желаещите ,,временна” заетост се предлага почасова ставка между 15 и 18 долара, показаха щатските медии. Такива са сумите във Филаделфия, В Ню Йорк са и по-големи, сочат показаните интернет кореспонденции за набиране на протестъри.
Въпреки това демонстрациите срещу Тръмп събират по няколко десетки граждани, в родния му град – неколкостотин на фона на над 20 000 0000 души население. Това даде основание на ДоналдъТ, както му казват американците, ехидно да се изкаже по техен адрес на фона на своите 28 000 0000 последователи само в социалните мрежи и стотици милиони гласоподаватели.
сорос
В момента тече убеждаване на делегати в Изборната колегия, която на 19 декември трябва да потвърди вота на американците и да официализира Тръмп като 45-и президент, да не го направят и по същество да осъществят държавен преврат. illuminatibg

“Либералните протестиращи (провокаторите)” – “Да убием Тръмп!”

Тия долни копеленца, тия шорошови отрочета и изчадия адови, си пишат на воля в Туитър и призовават към убийството на държавния глава на САЩ и това продължава необезпокоявано вече дни наред! Я да призоваваха към [всеки да си попълни любимата си тема], а, и си представете, че това е възможно да продължава необезпокоявано дни наред?!? Не можете, нали?!?? И аз не мога… обаче да се призовава необезпокоявано към убийството на току-що избрания държавен глава на САЩ може, както е очевидно.

Гейманафите си играят с огъня и дърпат дявола за опашката… но както казва авторът на материала, либералните протестиращи (разбирайте платените шорошови провокаторчета) да премислят поне два пъти преди да провокират гражданска война, защото тогава не само американското опълчение ще грабне автоматите от домовете си… и авторът съветва тия дребни вонящи педалчета да погледнат цветовете на щатите на картата преди да предприемат каквото и да било в тази област. / demografi.org


Подробен анализ на ситуацията вижте ТУК

Тръмп


Сорос плаща 1500$ за протестиращ срещу Тръмп, либерсткат се с: "Да убием Тръмп'' by

Последни от Свят

Отиди Горе