Сорос и ЦРУ в абсолютен синхрон

Към края на миналата година унгарския министър председател Виктор Орбан обвини Джордж Сорос в това, че се опитва да подкопае ЕС с финансирането на бежанци за да идват от Близкия Изток.

Това вече не е тайна, защото също стана известно миналата година, че НПО на Сорос снабдява със специални упътвания за това как да се придвижват нашествениците из ЕС.

Не случайно „коридорът“, по който минават бежанците е съставен от държави засегнати от мрежата от спонсорираните от Сорос НПО сътрудничещи с правителствените служби на САЩ.

Няколко месеца след горепосочените данни, бивш офицер от ЦРУ разкри, че разузнавателните служби на САЩ са работили в тясно сътрудничество с финансираните от Джордж Сорос НПО в бившата Югославия, за да гарантират ограничаването на сърбите и подсилят влиянието на малцинството от мюсюлмани, като някои от тях са свързани с глобалния джихадизъм, и разширят организираната престъпност в региона.

Сещате се как след 90-та г. организираната престъпност започна да се ражда в България, нали? Заедно със създаването на Институт „Отворено общество-София“. По същия начин се наблегна от ЦРУ чрез Сорос и на образователната система, като създадоха цели генерации от хора с промити мозъци. И ако не вярвате, погледнете само кога започна да се говори по темата с НПО. Едва след 2010 г., ако не и по-късно дори. Също и самата фондация на Сорос „Отворено общество“ е обявила, че един от приоритетите й е да модернизира и да демократизира висшето образование в страната.

Сътрудничеството на ЦРУ с оперативните работници на Сорос в Баня Лука, столицата на Република Сръбска, сега е съставна част в Босна и Херцеговина. Основните операции на ЦРУ-Сорос в Баня Лука са били да маргинализират влиянието на про-националистическите сръбски медии като промоцират „либералните“, които са против обединението на местните. Голяма част от финансите на Сорос за медиите, които са под влиянието на кампанията на ЦРУ, преминаваха през босненските банки придобити от Сорос. Някои от тях тогава бяха регионални клонове на Pioneer, Nest-Bank, Prior-Bank, Jozo-Comerce, Resavsa Bank, както и всички босненски. Някои от медиите под контрол бяха Nezavisne Novine, Reporter Magazine, ATV-Banja Luka, PAN Radio, PANAROMA Magazine, Ekstra Magazine, Radio Jungle и Radio NES. Всички финансирани чрез „бившия“ клон на ЦРУ „USAID“, който пък съвместно с Клинтън създадоха у нас „Америка за България“.

За да дойде на власт, Бил Клинтън беше щедро финансиран от организациите на Сорос, който е в близки отношения със семейството. Дори наскоро пак финансира и кампанията за президентството на Хилари Клинтън с 8 милиона долара. Само най-заспалите не са наясно, че войната в Югославия беше една победа за САЩ над Европа.

Виртуалните колонии на САЩ в Европа се създават от началото на т.нар. „Разпад на СССР“.

Тези същите операции доведоха тогава до радикализирането на мюсюлмани в Европа. Същите медийни операции се провеждаха (на места продължават) в Турция, Ирак, Сирия, Либия, Ливан и доста други страни по света, включително в България продължават необезпокоени от никого.

Корените на това сътрудничество са точно в създаването на медийните операции в бившата Югославия и в администрацията на Бил Клинтън.

Тези медийни кампании целят пропагандата на тв шоута-боклук, дестабилизацията на традиционните форми на живот на местните, промоцирането на хомосексуализъм и бисексуализъм и педофилия, представянето на САЩ за умиротворители, национални заплахи от тероризъм, прикриването на реалните световни и местни проблеми, и изкривяването им. А и както вече виждаме, също и подкрепата за сепаратистки вътрешно-национални формирования, които целят разпада на европесйките държави и завземането на ресурсите им. Точно като е във виртуалната колония на САЩ – България. За жалост. Още 98 г. медията-трамплин на НПО-та Капитал, съобщи за създаването на общо дружество с „Българската телекомуникационна компания“ ЕАД (днес „Вива Телеком България“ ЕАД) – под името Рила Солюшънс. А да сте чували, че той също така инвестира в подобни компаниив Украйна миналата година? Усещате ли сходствата на тази машина?

През 1989 г. Washington Post съобщи за обвинения направени от китайски правителствени служители още през 1987 г., в които се казва, че фонд на Сорос по теми за Китай има връзки с ЦРУ.

Ако се разгледате с широко отворени очи в историята ще разберете, че във всички по-известни, а и не толкова, конфликти са замесени Сорос-ЦРУ. Примерно в Тибет, Чечения, Египет, Сирия и т.н., и т.н. Дори доста от проектите на ЦРУ са прехвърлени на Сорос в последствие, такива като радио Свободна Европа. Поради това, че Сорос е агент на ЦРУ, САЩ се безпокояха толкова, че Русия забрани организациите му. Дори руският олигарх, който е и противник на сегашната власт в Русия, и про-западно настроен, Борис Березовски беше казал: „Почти припаднах, когато чух преди няколко години, че Джордж Сорос е агент на ЦРУ.“

Миграционната криза, депопулацията на България и циганизирането й са просто една капчица от големия план за това, към което ни водят за носовете … / ANONYMOUS BULGARIA