Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Соломон Паси: България да очаква 14 млн. бежанци

в България
Loading...

Западът е много добър и малко слаб, а Кремъл е малко лош и много силен. 10 години Западът се опита да омиротвори Афганистан, изтеглихме войските си оттам и талибаните отново се върнаха. Трябва да отстояваме сигурността си далеч от нас, за да не се налага да браним границите си, това коментира в „Здравей, България” Соломон Паси по отношение на ситуацията в Близкия изток.

Трябва да има подбор на мигрантите у нас. Трябва да знаят български. Второто нещо е да има адаптация. Трябва да се изградят лагери за адаптация. Жените трябва да оставят бурките. Третото е стимулацията. Трябва да се плаща, за да остават бежанците. Четвъртото е възпиране, посочи Паси по отношение на бежанците.

Бежанската вълна е аритметика, числа. Един милиард бежанци ще дойдат в Европа. До 15 години това е напълно реалистично. Ако тази пропорция се приложи, трябва да очакваме 14 млн. у нас.

Русия поразява враговете на Асад. Сред тях може да има представители на Ислямска държава. Оттеглянето му обаче е част от дългосрочното решение. Не трябва да се учудваме, ако Сирия бъде парцелирана на руска, турска и западноевропейска зона. Сроковете за това се измерват в години, а не векове.

Реална перспектива е Асад да остане на власт, това е заради споразумението между Русия и САЩ от преди 2 години, добави Паси.

източник: FrogNews

Последни от България

Дебилизъм на годината

Loading... За да прокара многомилиярдния грабеж около разширяването на гьола АЕЦ “Белене”
Отиди Горе