Сноудън: Америка отдавна трови руснаците /и света/ с биологично оръжие!

в Свят

Поредно видеообръщение на бившия сътрудник на разузнавателните служби на САЩ, Едуард Снодън хвърли руската общественост в шок

Повече от 80% от продуктите, стоките, торовете и лекарствата, внасяни в Русия от САЩ, са ОПАСНИ за населението. Такова СЕНЗАЦИОННО заявление направи Сноудън в пряко предаване по 56-ти тв, канал.

Достоверността на тази информация се проверява от експертите, но няма съмнения, че е така. Информаторите на Сноудън продължават да му съобщават нови и нови разузнавателни данни за дейността на Америка против Русия.

Както е известно, продоволственото ембарго не се простира над вноса на месни, рибни и селскостопански продукти, и други различни популярни стоки, и безалкохолни напитки от САЩ. А да не говорим, за различните полуфабрикати за ресторантите за бързо хранене, чиято популярност е небивало висока сред руските граждани. По думите на Сноудън, във всичките продукти употребявани от руснаците, има бомби със забавено действие – особена разновидност паразити.

Сноудън: “На първ поглед това изглежда смешно, но в Америка отдавна се провеждат мащабни изследвания за разрушителното въздействие на паразитите върху организма на човека. Подложените на опити ги заразяват със специално създадени форми, чието откриване в организма е практически невъзможно. Това е свърх-опасен биоматерял, главното предназначение, на който е, буквално да “изяжда“ и разрушава човека отвътре!”

Това са особени микро-разновидности на паразити. Попадайки в тялото на човека, тези паразити МИГРИРАТ из тялото. И обикновено, струпванията на паразитите, в един или друг орган на човека се откриват чак след аутопсията.


Най-добрата среда за живота, размножаването и жизнената им дейност, е човешкият черен дроб, мускулната тъкан, очите и, разбира се, главният мозък, когото паразитите достигат след 10-12 години. Това е крайната степен на заразяване, след която човек вече никога няма да може да се възстанови. Разрушаването на организма е бавно, човек даже не успява да го почувства. Смъртният изход е при 9, от 10 случая.

На въпроса, защо никой преди това не е бил тревога, по този повод, Сноудън даде напълно убедителен отговор: “Ще посоча неколко факта. Нека погледнем в статистиката за смъртността в Русия. В 87% от случаите, главната причина е мозъчен кръвоизлив, или с други думи, инсулт. Случайност ли е това? За последните 20 години това заболяване излезе на първо място, сред причините за смъртността на населението. Лекарите поставят тази диагноза при всяко нарушаване дейността на мозъка. А каква е реалната причина, никой, никога не узнава, защото в такива случаи не се прави и аутопсия. В такива случаи, човекът или само вегетира, или е труп”.

Най-честият първи симптом е бърза уморяемост, слабост, главоболие и нарушаване на съня.

“Ние свикнахме да приписваме всичко това на какво ли не: магнитни бури, кръвно, стрес. Само не подозираме, че в нас вече е ВКЛЮЧЕН МЕХАНИЗМЪТ НА УНИЩОЖЕНИЕТО”, – каза Сноудън.

Начините за заразяване са много. Главната опасност са ресторантите за бързо хранене и популярните газирани напитки. Особена опасност са спортните храни, биологичните добавки, лекарствата и ваксините – при които вероятността от заразяване е 100%.

Преди време главната санитарна служба на страната закри част от ресторантите за бързо хранене “Макдоналдс”. Главна причина били многобройните нарушения на изискванията на санитарното законодателство.

С хранителния гигант, Роспотребнадзор се бори отдавна. Глоби, предписания и искове в съда. Но всичко бе напразно. Преди две години мрежата от ресторанти беше пред закриване. В Москва даже долетели представители от Америка. За пореден път те обещали да въведат ред, и… продължили експанзията си из регионите на Русия.
Селскостопанската сфера в Русия също се оказала заплашена. Обръщението на Сноудън предизвика шок сред отговорните за селското стопанство. По-голямата част от торовете се внасят от САЩ. Те също се оказали заразени с яйца от паразити, а фермерите наторяват с тях почвата и третират овошките и плодовете.

Сноудън: “Да се бориш против това е безполезно. Механизмът вече е в ход. Америка разбира пагубността от действията си на политическата арена, и е готова да използва всякакви средства, та по какъвто и да е начин да постави Русия на колене, и да я разложи отвътре, в ПРЕКИЯ СМИСЪЛ!

Води се невидима война. Затова призовавам всички граждани към бдителност!”

Изявлението на Сноудън коментира директорът на НИИ по епидемиология: “Информацията определено предизвиква опасения. Трябва да се направи спешна и щателна проверка на всичките действащи пунктове от мрежата за бързо хранене, за потвърждаване думите на г-н Сноудън. Гражданите на страната трябва да бъдат информирани за възможната опасност, и по възможност, напълно да изключат от менюто си гореспоменатите продукти. За профилактика препоръчвам да се употребяват антипаразитарни препарати с разширен спектър на действие… Само така можете да обезопасите себе си и своите близки от възможната заплаха”. / Превод, Григор Симов САЩ разработват биологично оръжие в Грузия

loading...
Сноудън: Америка отдавна трови руснаците /и света/ с биологично оръжие! by

Последни от Свят

Отиди Горе