Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (ВИДЕО)

в Любопитно
Loading...

На поредната партида от снимки, изпратени от ровъра Curiosity и публикувани на официалния сайт на НАСА на 12 юни тази година, виртуалния археолог Маурисио Руис е открил странен обект, който по никакъв начин не може да бъде объркан с камъни или да се припише на парейдолия.

 

На първо място, обектът явно е бил техногенен, нещо като приземил се или дори разбил се летателен апарат. На второ място, към него водят следите на марсохода – факт, който показва, че служителите на НАСА са много заинтересовани от тази находка и са насочили към нея Curiosity .

За щастие, независимите изследователи веднага копират такива снимки, защото знаят, че те могат да бъдат отстранени във всеки един момент от НАСА – и точно това се случва с тази тайнствена снимка – тя бързо изчезва от сайта на американската космическа агенция (вместо нея остава черен квадрат).

Интересното в тази история е и това, че на въпроса на Маурисио Руис към НАСА, какво е това, служителите на агенцията изненадващо отговарят на онлайн археолога. И това също доказва, че снимката не е обикновена, а как е изтекла на страницата на агенцията засега остава загадка.

Официалният отговор от НАСА е, че снимката просто е преместена на друго място и дори има линк къде точно. Маурисио Руис пробва да последва линка, но намира много по-различна снимка, или по-скоро, много добре обработена старата, на която няма почти нищо от предишната …

В отговор на уфолога служители на НАСА пояснили, че на снимката той е видял разбил се земен космически кораб, който се е разбил на 22 декември 2004 г. при кацане на повърхността на Червената планета. И тъй като официално изявление за този инцидент няма, за него знаят много тесен кръг от хора.

И отново загадка: малко е вероятно служители на НАСА да започнат да говорят около тайната за разбиването на секретен апарат от Земята, ако беше наистина така обичайно се мълчи. Нещо тук не е наред, смята Маурисио Руис …

НЕПОЗНАТО

На 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и Руски език. Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: “Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!“(ВИДЕО)

Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: ”Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!”(ВИДЕО)

Последни от Любопитно

Целта на корпорации като Монсанто е да направят хората хранително зависими и затова всяка година се избиват хиляди животни, заради измислени болести (ВИДЕО)

Loading... Международните корпорации, разработващи генно модифицирани семена, следват стратегия за получаването на
Отиди Горе