Смърт на еврогейщината, да живее България!

в България

Хора, разберете, че няма никакво значение дали ще е Бойчето или Корнелия – те са едно и също, двете страни на антибългарската и изобщо антинационалната отрова, наречена ЕВРОГЕЙЩИНА.
Гледам тука от снощи в нет-а, добри българи, наистина загрижени за продължаващата да се случва в Отечеството ни евроатлантическа кочина, споделят, че видите ли, ако социалистите били спечелили респ. Нинова била станела премиер, СЕТА уж никога нямало да мине, щели това да направят, онова, на санкциите срещу Русия уж щяла вето да наложи и т.н. Това са ала-бала неща, разберете го!
Нинова е същата продажна, антибългарска твар, отглеждана, угоявана и обгрижвана от същите изроди, които вече почти 30 години ни натрапват недоразвити, обратни, малоумни, физически и интелектуално непълноценни червеи, имащи за задача единствено унищожението на Родината ни, попиляване на българите и на българщината и заграбване на огромните ни човешки и природни ресурси – това са доказаният англоамерикански агент Карлович, невменяемият Филип Димитров, Иван Йорданов Костов, Симо, Станишев и т.н.
Разберете и нещо друго – от поне 10 години вече няма деление на ляво, дясно, средно, централно и т.н., единственото деление е на НОРМАЛНИ и НЕНОРМАЛНИ!
Нормални – които ги е еня за Отечеството ни, за българщината, за 3-те милиона прокудени от тези по-горе българи да се скитат немили-недраги, аргати по чужди дворища и ненормални – евроатлантическите видиотени от грантове и от програми некадърници, радетели за травестити, културно обогатяване с талибани и подчовеци, отродени нищожества, продаващи и собствените си майки, само и само да се докопат до бленуваното поредно грантче от Шварц /Сорос/, от “Америка за България”, от “Фридрих Науман” или “Конрад Аденауер”, което всъщност е едно и също.
Така че, престанете да се дърляте, зарежете ги тия недоразвити помияри и се огледайте за следващия път /а той ще е максимум в рамките на следващите 365 дни, считано от днес/ КОИ СА НОРМАЛНИ – Кунева? Иван Йорданов Костов? Нинова? Бойчето? Полуиракският мелез Джасим, храчещ по Левски и Агнешките главички от “Дай, България”? Американските травестити от присъдружната им ДЕОС? Талибаните на Местан /Зидаров/? Или пък нечувания патриот Ахмед Демир Доган?
Мислете с главите си, не гледайте Генка Шикерова, която тъжи, че турските джихадисти не били знаели български и, о, ужас, нямало да могат да си попълнят декларациите, Нова, Стара, Босфор ТВ, Първа програма и т.н., и мислете за децата си – те просветени и нормални българчета ли ще бъдат в една нормална и българска България или безполови, изнасилвани от талибаните еврогейчета, просещи в заселена от евроинтегрирани подчовеци територия, наречена Някогашна България?
Отговорът е еднозначен, струва ми се… Казано е неслучайно преди 150 години – че лозето не ще молитва, а мотика!

Смърт на еврогейщината, да живее България! ~Ратникъ

Смърт на еврогейщината, да живее България! by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе